XS
SM
MD
LG

1 : 0
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Penal
Siguran realizator bio je Borislav Topić.
84.'
Protokol
Glavni sudija: Mazić SlaviÅ”a Delegat utakmice: Topić Bojan Prvi pomoćni sudija: Rakić Bojan Drugi pomoćni sudija: Vuković Radmilo 4. sudija: Lazić BoÅ”ko
0'
Postava
Arias Bermudez Vilian Orlando MrÅ”ić Marko Topić Borislav Kovačević Mile Rudan Miodrag Radoja SiniÅ”a Kovačević Ilija Kremenović Bojan Pekić Nikola RaÅ”ević Nenad Marinković Nemanja. Na klupi: Mijić Zoran Kovačević Mile Radmanović Nemanja Lončar Srđan Krneta Ognjen Marin Danijel Krneta Nikola
0'
Postava
Topolović Kenan Pekija Nemanja Santos Rodrigues Clerismario Gavranović Stefan Amoah Joseph Marić Nemanja Stjepanović Slaven Matović Nemanja Ivetić Perica Jakupović Demir Marmat Danilo. Na klupi: Petrović Nemanja Sajak Mario Bilbija Dragan Kulenović Luka GliÅ”ić Dejan Radulović Aleksandar
0'
IzveŔtaj utakmice

Borac zaustavio lidera (video)

18.04.2021 Administrator DC

Na fudbalskom stadionu u Kozarskoj Dubici danas se igrao susret 23.kola m:tel Prve lige RS . U goste fudbalerima ā€œBorcaā€ stigao je prijedorski ā€œRudarā€, veoma jaka ekipa koja se nalazi na samom vrhu tabele. Bio je ovo veoma zanimljiv susret koji je ipak zavrÅ”en u korist domaćih, pogotkom Borislava Topića iz jedanaesterca u drugom poluvremenu. Ā Trener Zoran Bujić i kapiten domaće ekipe Nikola Pekić nisu krili zadovoljstvo zbog danaÅ”nje pobjede jer su savladali jednu veoma jaku ekipu. Ipak, danaÅ”nje slavlje naruÅ”ila je povreda jednog domaćeg igrača, Nemanje Marinkovića.

ā€žDoÅ”la nam je u goste ekipa koja je budući PremijerligaÅ”.Nama je čast Å”to smo uspjeli savladati jednu takvu ekipu , dali smo sve od sebe i ovo je kruna i nagrada za naÅ”e fudbalereā€œ ,istakao je trener Bujić.

On je kazao da su na početku utakmice imali nezgodan slučaj , jer je prelom noge imao jedan od najboljih igrača ā€œBorcaā€, Å”to je bio Å”ok za ekipu domaćih.

Ā 

ā€žDali smo svoj maksimum i taktički odradili utakmicu bez greÅ”ke. Ova pobjeda nosi zasigurno i harmoniju za ekipu, čestitam igračima od kojih sam i očekivao borben nastupā€œ, dodao je Bujić.

ā€žUtakmica je bila teÅ”ka , ispoÅ”tovali smo sav dogovor iz svlačionice, uspjeli smo dati gol iz penala i izgurali utakmicu do krajaā€œ, istakao je kapiten Pekić.

On je kazao da su lidera na tabeli dočekali kako treba,radi se o kvalitetnoj protivničkoj ekipi, ali je i ā€œBoracā€ danas pokazao svoj kvalitet te uzeo tri boda.

Sljedeće kolo ā€œBoracā€ putuje u Novi Grad , gdje će snage odmjeriti sa fudbalerimaĀ Ā ā€œSlobodeā€.

Izvort:rtv-kd.com

Prva liga RS Prva liga RS m:tel Prva liga Republike Srpske Borac Rudar Prijedor
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača