XS
SM
MD
LG

1 : 1
penali
2 : 4
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Vukanović sačuvao Leotar

09.09.2020 Slađan Jeremić

ŠAMAC – Fudbaleri Borca i Leotara odigrali su izvanrednu utakmicu, a svi golovi padali su sa „bele tačke“. Prvo je Aleksa Stajić sapleo Asifa Čauševića, a Joco Stokić sa penaltika doneo domaćinu prednost. Onda je u 84.minutu arbitar dosudio kazneni udarac za goste, Šamčani se bunili, smatrali su da prekršaja nije bilo. Međutim, Nikola Medan je udarac sa 11 metara pretvorio u pogodak.

U rulet seriji kod domaćih su pogodili Jovan Vujanić i atraktivno Igor Susaković, a kod gostiju Nikola Medan, Igor Ateljević,Aleksa Stajić i golman Mićo Vukanović. On je i junak meča jer je zaustavio udarce sa „kreča“ Dušana Bijelića i Miloša Ilića. Zaslužen uspeh Trebinjaca, ali da u fudbalu svi mogu da slave, uspeh su zaslužili i Šamčani.

Srećniji će u sledeću rundu...

1/16 finala Kupa RS:

Borac Šamac – Leotar  1:1 (0:0), penalima 2:4

Stadion: Gradski. Igrano bez prisustva publike. Sudija: Stefan Maletić(Bijeljina)6,5. Strelci: Stokić u 72.minutu za Borac(11 metara), Medan u 84.minutu za Leotar (11 metara). Strelci za Borac sa 11 metara: Vujanić i Susaković. Strelci za Leotar sa 11 metara: Medan, Ateljević, Stajić, Vukanović.

BORAC: Đurić , Vujanić , Stokić (Božić ), D. Maslić  , Pivašević (Stanković ) , Čaušević , Galešić (Ilić ), Susaković , Perić (Marčeta ), Zurapović (Marinković ),Bijelić .

LEOTAR: Vukanović , Skulić , Spaić  , Šešelj (Polić ), Paranos (Koprivica), Medan , Đurić (Đurić ), Stajić , Ateljević , Aćimović (Šetka ), Sekulović  (Šipovac ).

Igrač utakmice: Mićo Vukanović (Leotar) .

Fudbal Fudbal Kup Republike Srpske Borac (Šamac) Leotar
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača