XS
SM
MD
LG

4 : 3
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Futsaleri Glasinca pobijedili KMF ā€žNevesinjeā€œ

06.12.2020 M.Muharemović

Futsaleri Glasinca pobijedili su na svom terenu, u okviru trećeg kola Prve futsal lige Republike Srpske - Istok, ekipu Kluba malog fudbala ā€žNevesinjeā€œ rezultatom 4:3.

Do prvog trijumfa, u novoj sezoni, domaćini su stigli pogotcima Stefana Arbinje, Stefana Milinkovića i Bojana Lukića, a za goste iz Nevesinja golove su dali Dalibor Pudar, MiloÅ” Sikimić i Marko Vučetić.

Ekipa Glasinca prva je stigla do rezultatske prednosti. Zahvaljujući Stefanu Arbinji i Stefanu Milinkoviću, koji u 10. i 13. minuti pogađaju mrežu Nevesinjaca, domaćini su poveli sa 2:0 ali u finiÅ”u prvog dijela utakmice Dalibor Pudar smanjuje rezultat na 2:1.

Drugo poluvrijeme rezultatski bolje otvaraju futsaleri Glasinca. Drugim golom Arbinje i pogotkom Bojana Lukića stižu do prednosti od tri gola (4:1). Gosti iz Nevesinja, od tog momenta, preuzimaju terensku inicijativu koja im donosi rezultat ali ne i bodove. MiloÅ” Sikimić i Marko Vučetić pogađali su mrežu Glasinca u nastavku utakmica ali trijumf, rezultatom 4:3, pripao je Sokočanima.

U narednom kolu futsaleri Glasinca dočekaće ekipu Ljubinja, a sastavu Nevesinja u goste stiže KMF ā€žTangoā€œ iz Istočnog Sarajeva.Ā 

Ā 

Futsal Futsal Prva liga FS RS - Istok Glasinac Nevesinje