XS
SM
MD
LG

AFC Bournemouth Bournemouth
27.02.2021 16:00
Watford Watford
1 : 0
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Bormutu derbi, preokret Brentforda i neočekivani kiks Svonsija

27.02.2021 Đ. MaleÅ”ević

Foto: AFC Bournemouth

Fudbaleri Bormuta savladali su Votford u derbiju 33. kola sa 1-0.

Votford je bio bolji rival u prvom poluvremenu. Međutim, nisu stvorili ozbiljnije Å”anse. U nastavku susreta i jedni i drugi bili su nervozni. Ipak, domaći su doÅ”li do vodstva. Danjuma je u 61. minuti pogodio za 1-0. U zavrÅ”nici susreta, po jedno isključenje. Prvo je Pedro kod gostiju dobio drugi žut da bi u trećoj minuti nadoknade drugi žuti dobio i VilÅ”er.

Bormut se vratio u plej of zonu dok je Votford ostao treći.Ā 

Neočekivani kiks imao je četvroplasirani Svonsi. Svonsi je poražen na svom terenu od Bristola sa 3-1. U prvom poluvremenu Svonsi je pokuÅ”avao dći do vodstva ali nisu uspjeli. Na startu drugog poluvremena, poveli su sa 1-0 a strijelac je bio Aju iz penala. Međutim, u 66. minuti Naki Vels pogađa za 1-1. Golom Palmera, gosti su doÅ”li do preokreta.

Do bitne pobjede doÅ”ao je Brentford i to nakon preokreta protiv Stouka. Brentford je počeo dobro ali nisu dali gol. Zato je uslijedila kazna i pogotkom Brauna, gosti su poveli sa 1-0. Ipak, u 57. minuti Janelt je donio izjednačenje Brentfordu. Golom najboljeg strijelca Tonija, domaći su doÅ”li do preokreta. Do kraja susreta nije bilo promjene rezultata pa je Brentford slavio sa 2-1.

Međunarodni fudbal Međunarodni fudbal Engleska: Championship AFC Bournemouth Watford
zule01 je ocenio igrača
zule01 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača