XS
SM
MD
LG

Birmingham City Birmingham
17.03.2021 20:45
Reading Reading
2 : 1
Poluvreme
1 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Poraz Redinga, pobjede Noriča i Barnslija

17.03.2021 Đ. MaleÅ”ević

Foto: Sky Sports

Fudbaleri Redinga doživjeli su poraz u 37. kolu ČempionÅ”ipa. Li Bojer bio je koban po Paunovićevu ekipu te je na debiju na klupi Birmingema slavio sa 2-1.

Domaći su sjajno otvorili meč te su golom Jutkieviča poveli sa 1-0. Međutim, do poluvremena su gosti doÅ”li do izjednačenja a strijelac je bio Meite. U nastavku je Reding djelovao kao bolja ekipa ali je Din donio novu prednost Birmingemu. U zavrÅ”nici susreta, Olise i PuÅ”kaÅ” su imali sjajne Å”anse ali je Eteridž odbranio oba puta te je sačuvao pobjedu svoje ekipe.

Reding je i pored poraza ostao u plej of zoni i Ŕesti su dok je Birmingem napravio bitan korak ka opstanku.

Lider na tabeli, ekipa Noriča, doŔao je do nove pobjede. Norič je u gostima bio bolji od Notingema sa 2-0. Golove za goste dali su Puki i Dauvel.

Do bitne pobjede u borbi za plej of doÅ”ao je Barnsli. Ekipa Valeriana Ismalea savladala je Vikomb u gostima sa 3-1. Poveo je Barnsli u prvom poluvremenu a strijelac je bio Vodrou iz penala. U nastavku, Dajk pogađa za 2-0. Iako je Movat dobio crveni, Dajk je pogodio za 3-0. Domaći su sa igračem viÅ”e samo ublažili poraz a gol je dao Ikpecu.

Međunarodni fudbal Međunarodni fudbal Engleska: Championship Birmingham City Reading
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača