XS
SM
MD
LG

0 : 6
Poluvreme
0 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Igrači i ocene Novo!
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
Gol
SlaviÅ”a Ristović
7'
IzveŔtaj utakmice

SekulićĀ  blistao protiv Lokomotive

15.09.2022 SlaviÅ”a VukaÅ”inović

Branko Sekulić

U okviru Kupa ā€žDr Milan Jelićā€œ , fudbaleri Sutjeske su u kombinovanom sastavu gostovali u Brčkom kod ekipe Lokomotive.

Å ef stručnog Å”taba Fočaka, Miljan Radanović je u ovom susretu pružio Å”ansu mladim igračima koji su u potpunostiĀ  iskoristili ukazanoĀ  poverenje iĀ  do vrha napunili mrežuĀ  Brčaka.

Ā 

Sada se slobodno može reći da se već nekolikoĀ  joÅ” Ā golobradih fočanskihĀ  fudbalera u potpunostiĀ  nametnula i na njih će se u narednim mečevima morati najozbiljnije računati.

Jedan od njih je svakako Branko Sekulić kojiĀ  je tekĀ  nedavno napunio 17 godina , a Ā svoje golgeterske sposobnosti Ā mladi Ā napadač Ā je već potvrdio u prvoligaÅ”kim okrÅ”ajima .

Bio je strelac u susretima protiv Drine i Podrinja, a u pravom smislu je blistao u meču Kupa protiv Lokomotive ,postigao je čak četiri pogotka.

Odigrali smo izuzetno dobro , bez obzira na visok rezultat, Lokomotiva nije bila toliko slab protivnik. Možda im je malo ponestalo snage u finiÅ”u utakmice , ali naÅ” tim je definitivno odigrao utakmicu na najviÅ”em nivou i obezbedio prolaz u 1/8 Kupa. Ono Å”to nam je trener Radanović rekaoĀ  pred početak utakmice u svlačionici u potpunosti smo ispunili , igrali smo organizovano, borbeno i potvrdili da smo u odličnoj formi . To nam daje dodatniĀ  elan za susrete koji slede,Ā  ne samo u Ā kupu ā€žDr MIlan Jelićā€œ već Ā u prvenstvu i Kupu BiH. Spoj iskustva i mladosti je počeo da donosi rezultate ,odlično stojimo na prvoligaÅ”koj tabeli, Ā evo i u najmasovnijem takmičenju koje se igra u okviru FSRS . Sretan sam , a ko ne bi bio , nije jednostavno postići Ā Äetiri pogotka u jednom susretu, ali to je sve plod naÅ”e kolektivne igre. Verujem da ću i u budućnosti pružati dobre partije iĀ  postizati golove.

Sledi derbi susret osmog kola Ā ,drugoplasirana Sutjeska putuje u Novi Grad kod Ā Slobode koja je trenutno na četvrtom mestu Ā prvoligaÅ”ke tabele?

- Već smo arhivirali meč protiv Lokomotive, za vikend putujemo u goste jednoj od najboljih ekipa prvoligaÅ”kog karavana Republike Srpske. Imamo dva dana da se dobro pripremimo za ovu utakmicu ,nastupićemo kompletni u Novom Gradu . Biće teÅ”ko ali ponavljam , mi imamo timĀ  koji se može ravnopravno nositi sa svim prvoligaÅ”kim ekipama bilo gde da se igra. Tako će biti i protiv Slobode, idemo da se nadigravamo iĀ  potvrdimo da svi naÅ”iĀ  dosadaÅ”nji dobri rezultati od početka jesenje sezone nisu bili slučajni. Verujemo da se i sa stadiona ā€žMlakveā€œ možemo vratiti neporaženi ā€“ zaključio je mladi Sekulić kome se predviđa lepa fudbalska budućnost

Fudbal Fudbal Kup Republike Srpske Lokomotiva Sutjeska
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača