XS
SM
MD
LG

Dragan Ivanović: Pobeda je imperativ

Foto: FK Napredak

U devetom kolu Ling long Super lige Napredak se sastaje sa ekipom Metalca. Utakmica se igra u nedelju 27. septembra sa početkom u 16:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu. Metalac, iako "novajlija" u ligi beleži dobre rezultate. Svoja očekivanja od nedeljne utakmice izneo je šef stručnog štaba Napretka Dragan Ivanović:

"Metalac ima dobar i školovan tim. Pojačao se igračima iz Partizana i nekolicinom iskusnijih igrača.Kvalitet iz Prve lige su nadomestili mladim igračima. Nisu najbolje startovali, ali su se brzo vratili na kolosek i ostvarili su korektne rezultate. Napretku sem pobede, rezultatski, ni jedna druga opcija ne dolazi u obzir. Ohrabrenje mi daje osvojen bod u Bačkoj Palanci, tako da ulazimo dosta spremni u ovu utakmicu".

Mladi golman Napretka Aleksa Jordanov, koji je od početka sezone beležio sjajne odbrane, optimista je pred nedeljnu utakmicu:
"Očekujem samo pobedu.Igramo na našem stadionu i podižemo formu.Bod u gostima daje samopouzdanje".

Što se kadrovske situacije tiče povređeni su Zuvić, Šarac i Ostojić, a Mijić je prehlađen. Ostali igrači na raspolaganju su stručnom štabu.