XS
SM
MD
LG

Ubjedljiv trijumf Glasinca za prolaz dalje

Futsaleri Glasinca savladali su večeras na Sokocu sa ubjedljivih 9:2 ekipu Jang Bojsa u 1/16 finala Kupa Republike Srpske.

Sokočani su u ovom meču bili pojačani za Ninkovića i Borovčanina koji su trenutno na Sokocu dok je pauza na fudbalu i dosta im znače, dok nije bilo golmana Pajevića. Na drugoj strani i Jang Bojs je bio značajno oslabljen i sa svega šest igrača su doputovali na Sokolac.

Poveli su gosti golom Radića u trećoj minuti, ali u istoj izjednjačenje preko Rajića. Poveli su opet gosti tri minute kasnije preko Andrića, ali Milinković izjednačuje na 2:2, a do poluvremena Rajić drugim golom i Gašević okreću rezultat.

U nastavku susreta je to bila jednosmjerna ulica, domaćinu se sve otvorilo nakon autogola Radića za 5:2, a onda pogađaju po treći put Rajić, pa Miloš Borovčanin, još jednom Stefan Milinković i na kraju Dragan Višnjić za konačnih 9:2.

FC GLASINAC - KMF JANG BOJS 9:2 (4:2)
Dvorana na Sokocu
Gledalaca: 50
Sudije: Slađan Došlo i Nemanja Vujadin (oba Istočno Sarajevo)
Strijelci: 0:1 Radić 3, 1:1 Rajić 3, 1:2 Andrić 6, 2:2 Milinković 14, 3:2 Rajić 16, 4:2 Gašević 18, 5:2 Radić 26ag, 6:2 Rajić 27, 7:2 Borovčanin 33, 8:" Milinković 34, 9:2 Višnjić 38
Žuti kartoni: -

GLASINAC: Krunić, Rajić, Čolić, Gašević, Đerić, Ninković, Milinković, Lončarević, Čolaković, Višnjić, Filipović, Borovčanin

JANG BOJS: Bogićević, Radić, Blagojević, Alić, Andrić, Fetahović