XS
SM
MD
LG

Elek: Ni na jedan projekat nisam bio ponosan kao na ovaj

Košarkaški klub Jahorina je večeras u Palama organizovao proslavu titule prvaka Republike Srpske, te plasman u viši rang.

Predsjednik kluba Nedeljko Elek rekao je da je ovo projekat na koji je najponosniji u životu.

- Ja sam u životu radio mnoge projekte, ali nikada nisam ni na jedan bio tako ponosan kao na ovaj. Izgubili smo samo tri utakmice, a stvorili smo kostur ekipe za naredme sezone. Imamo odličnog trenera, odlične momke u klubu, imamo odličnog pomoćnog trenera, koji će kroz dvije godine, a nakon stečenog iskustva u najvišem rangu da bude trener ove ekipe, a odavde je, domaći momak iz Pala, rekao je Nedeljko Elek, pa dodao:

- Trebamo biti ponosni na sve, na vjernu publiku iz naših Pala, vratili smo sport u našu opštinu i to je pokazatelj da radimo dobro. Hvala treneru, kapitenu, svim igračima. Ali, naravno ništa to ne bi bilo moguće bez podrške. Predsjednik Milorad Dodik nam je bio najveća podrška i njegov kabinet. Ovdje su predstavnici svih sportova i svako može reći da im je kabinet pomogao. To mnogo znači. Hvala Olimpijskom centru Jahorina koji je i pored dvije loše sezone pomagao. Hvala Opštini, načelniku Bošku Jugoviću. Iza nas će ostati velike stvari. Hvala Gradonačelniku Ljubiši Ćosiću, ministru Košarcu.

Predsjednik kluba Nedeljko Elek uručio je zahvalnice sponzorima i prijateljima kluba koji su omogućili ovaj rezultat.