XS
SM
MD
LG

69 : 84
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Cedevita ubjedljiva u LaktaŔima

31.10.2016 Milan Zubović, Glas Srpske

Nadali su se koÅ”arkaÅ”i Igokei da mogu ostvariti bar jednu pobjedu u teÅ”koj seriji mečeva u regionalnoj ABA ligi, ali su nakon poraza od Budućnosti i Crvene zvezde izgubili i od Cedevite na svom terenu sa 84:69.

Nije Igokea mogla skinuti skalp nijednom od favorita u regionalnom takmičenju. Nakon Å”to su protiv Budućnosti i Crvene zvezde skupo prodali kožu, igrači iz LaktaÅ”a nisu pružili dobru partiju protiv Cedevite koja je od početka krenula silovito i odmah stigla do osjetne prednosti. Početkom druge četvrtine domaći su se uspjeli vratiti, ali onda je ponovo uslijedio pad Å”to su iskusni gosti iskoristili i na poluvrijeme otiÅ”li sa devet poena prednosti. Tu prednost su konstantno povećali u nastavku meča gdje se igra domaćih potpuno raspala.

rvatski Ŕampion je odigrao odličan meč i iskupio se za poraz u proŔlom kolu od Krke na svom terenu. Igrače Igokee su sa tribina bodrili i rukometaŔi Borca, ali to im nije puno pomoglo protiv raspoloženog protivnika. Na ovo meču za goste je igrao i povratnik u ekipu Marko Tomas koji je potpisao ugovor na godinu dana. U proŔloj sezone igrao je za tursku TED Ankaru za koju je prosječno postizao 12 poena uz tri skoka i 1,6 asistencija po meču. Tokom karijere nastupao joŔ i za Real Madrid, Fuenlabradu, Zagreb, Cibonu i Fenerbahče.

Rezultati 7. kola i tabela

KoŔarka KoŔarka ABA liga Igokea Cedevita
edisefer je podelio utakmicu
EnverBajrica je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača