XS
SM
MD
LG

4 : 0
Poluvreme
2 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Zvijezda 09 na Stanićev pogon

16.09.2017 Administrator DC

Fudbaleri Zvijezde 09 ostvarili su zasluženu pobjedu protiv Sloge i posle pauze od sedam dan vratili se na prvo mjesto prvoligaÅ”kog karavana. Tim iz Etno sela ā€œStaniÅ”ićiā€ od prvog minuta je krenuo ofanzivno i u prvih pet minuta Stanić je pokuÅ”ao dva puta zatresti mrežu protivnika, međutim njegovi udarci su zavrÅ”ili pored gola.

Gosti su pokuÅ”ali preko Ilića u 10. minutu, međutim njegov udarac glavom sa pet metara je otiÅ”ao preko gola.

Domaći tim je stigao u vođstvo u 25. minutu kada je nakon prodora Mahmutovića po desnoj strani i ubacivanja u protivnički Å”esnaesterac na loptu natrčao Stanić i sa desetak metara poslao pod prečku gostujućeg gola.

U 30. i 32. minutu Mahmutović je dva puta Å”utirao, ali je Matović oba puta zaustavio njegove udarce. U 37. minutu Đukić je odlično uposlio Stanića koji je izaÅ”ao sam pred Matovića i sa desetak metara iskosa sa desne strane poslao loptu u mređu iza njegovih leđa.

Odličnu priliku u 41. minutu nije iskoristio Vučić, a četiri minuta kasnije Guzijan sa ivice Å”esnaesterca pogađa stativu. Na početku drugog dela Mahmutović je Å”utirao glavom pored gola.

U 65. minutu Guzijana je nepropisno u kaznenom prostoru zaustavio Hadžimujić, a sudija Lazić pokazao na belu tačku. Siguran izvođač bio je Stanić koji je uknjižio het-trik i poneo epitet junaka utakmice.

U 87. minutu Mahmutović je dva puta Å”utirao u tridesetak sekundi, ali je Matović zaustavio njegove udarce. Četvrti pogodak za Zvijezdu 09 postigao je Rakić u 90. minutu, a asistenciju je uknjižio omladinac Tojčić,piÅ”e zvojezda09.com

Zvijezda 09 - Sloga / Foto: zvijezda09.com

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Zvijezda 09 Sloga
Petar24 je ocenio igrača
Petar24 je ocenio igrača
Petar24 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača