XS
SM
MD
LG

2 : 3
Poluvreme
1 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Novi ćorak Sloge

11.11.2017 Slađan Jeremić

DOBOJ – Sloga je gubila i vodila, na kraju izgubila, pa se ponovo navukoše crni oblaci nad fudbalski Doboj. Gosti su poveli u 21.minutu, utisak je iz faula, ali je iskusni Branislav Krunić podsetio na dane kada je Leotar dominirao u BiH.

Onda je još jedno iskustvo imalo svoju cenu, Borislav Lukić je izjednačio rezultat i vratio nadu u trijumf „crveno – belih“. Jovo Lukić je u uvodnim minutima drugog perioda igre doveo do rezultatskog preokreta i, verovalo se tada, izveo Slogu na put što do sreće vodi. Ipak, mladi Dejan Bosančić je u svega tri minuta dva puta pogodio cilj, overio trijumf gostiju, razveselio sve u Željezničaru iz Banja Luke, a domaćinu navukao na čelo nove bore.

One su sada duboke, jer ponovo su Dobojlije u opasnoj zoni. Doduše, domaćin nije zadovoljan izdanjem glavnog delioca pravde, ali to im je slaba uteha. Samo se rezultat pamti.

Bodovi su otišli iz Doboja...

Sloga – Željezničar Sport Tim 2:3 (1:1)

Stadion:“Luke“. Gledalaca: 130. Sudija: Dražen Marić (Bijeljina) . Strelci: B.Lukić u 36.i J.Lukić u 52.minutu za Slogu, a Krunić u 21., Bosančić u 60.i 63.minutu za Željezničar Sport Tim. Žuti kartoni: Mirić, Ristić, Pljevaljčić(Sloga).

SLOGA: Matović , Janković , Hadžimujić , Miljić (od 63.min.Fočić ), J.Lukić , Gavrić , B.Lukić , Blagojević , Pljeval jčić , Radovanović (od 74.min. Aličić ), Ristić .

ŽELJEZNIČAR SPORT TIM: Kukrika , Čolić , Bosančić , Marković , Krunić , Jokanović (od 60.min.Šatara ), Malić , Petković , Ostojić , Bilal (od 55.min.Šaula ), Kuzmanović (od 73.min.Ružičić ).

Igrač utakmice: Dejan Bosančić (Željezničar ST).

 

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Sloga Željezničar Sport Team
Petar24 je ocenio igrača
Petar24 je ocenio igrača
Petar24 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Jusuf_12345 je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača