XS
SM
MD
LG

3 : 1
Poluvreme
1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
U Šamcu je rezultat 1:1.
76'
Nema glova na meču Borac Omarska. Još je 0:0.
27'
Gol
Borac poveo sa 2-1,strijelac Ilić Miloš
Utakmica završena
Borac Šamac Omarska 3-1 kraj
Izveštaj utakmice

Šamčani gaze redom

09.09.2018 FK Omarska

Domaći Borac je dosta teže od očekivanog savladao goste iz Omarske. Imajući u vidu trenutnu situaciju i srtart u prvenstvu, očekivali su u Šamcu laku pobjedu, ali da su gosti imali malo više sreće i spretnosti mogli su se vratiti kući bar sa jednim bodom.

Prvo poluvrijeme proteklo je u blagoj inicijativi domaćina, koji su u tom periodu stvorili nekoliko opasnih situacija i prilika koje je sve uspješno rješavao golman Jokić. Sa druge strane, imali su svoje šanse Krecelj i Panić, ali ih nisu iskoristili. Domaćin je poveo u 32. minutu. Ćosović je poslao jednu dubinsku loptu, Simeunović je utrčao, dobro primio loptu i rezantnim udarcem savaldao Jokića, te obezbjedio Borcu da na poluvrijeme ode sa vođstvom od 1:0. Iz prvog poluvremena treba izdvojiti i da je zbog lakše povrede trener Vuleta bio primoran zamjeniti Hrvaćanina.

Omarska je zaigrala angažovanije u drugom poluvremenu, a domaćin je svjesno prepustio incijativu gostima. U 68. minutu Romanić Darko je idealno proigrao Krecelja koji se ogradio na penaltiku, odnio loptu ulijevo i iz okreta pogodio bliže rašlje. Lopta je udarila u prečku, pa u liniju, pa u gol pod prečku. Nakon toga, domaći su krenuli po novo vođstvo, ali u tom periodu bolje šanse su iimali gosti, posebno Krecelj dva puta i Panića. Međutim, nisu ih realizovali, te su domaći do novog vođstva stigli u 77. minutu. Za 2:1 pogodio je rezervista  Ilić Miloš. Isti igrač je u poslednjim trenucima postavio konačan rezultat, 3:1 za Borac. Najbolje se snašao nakon jednog centaršuta iz prekida, pa se može reći da je trener Durgutović pogodiosa izmjenom.

Sve u svemu, Omarska se pokazala u lijepom svijetlu, ali nedovoljnom za pozitivan rezultat. U sledećem kolu, Omarska gostuje kod Karanovca, a Borac gostuje u Doboju.

Šamac: Borac – Omarska 3 -1

Simeunović ‘32, Ilić M ‘77,’90 – Krecelj ‘68

Sudija: Giigović Velibor (Gradiška). Gledalaca: 70

Žuti kartoni: Dujmušić (Borac), Grahovac, Zdjelar (Omarska).

Borac: Lakić, Ilić D, Dujmušić (Ilić Miloš), Simeunović, Isanović, Ćosović, Delić, Milićević (Galešić), Maksimović, Bijelić, Zurapović (Ilić N). Trener: Durgutović Amir.

Omarska: Jokić, Panić, Romanić Bojan, Nišević, Romanić Darko, Stojnić (Jokić Marko), Krecelj, Grahovac, Anđić, Milinković, Hrvaćanin (Zdjelar). Trener: Milenko Vuleta

Borac Šamac - Omarska

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Borac Omarska
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača