XS
SM
MD
LG

15 : 25
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Nevesinje prgazilo Kozaru

25.11.2018 Administrator DC

Gostovanje rukometaša Hercegovine u Kozarskoj Dubici proteklo je u velikom stilu. U derbi utakmici Prve lige RS Nevesinjci su ubjedljivo porazili domaću Kozaru MP 25:15, demonstrirajući dopadljivu igru koju je aplauzima nagradila i domaća publika.Hercegovina je već na startu utakmice krenula silovito i povela sa 6:1 dajući do znanja rivalu da naporno putovanje na njih nije ostavilo traga. Domaći su do poluvremena povezali redove i smanjili na 9:11.

U prvih desetak minuta nastavka igralo se u serijama, a od 45. minuta na terenu je postojala samo nevesinjska ekipa. Briljantnom igrom čitavog tima Hercegovina je napravila završnu seriju 9:1 i na kraju za prikazanu igru dobila čestitke korektnih domaćina. Najefikasniji u nevesinjskom sastavu bio je Kovačević sa osam golova. Čabrilo je postigao pet, a Šarenac četiri gola. Bilo je ovo najbolje izdanje čete Nemanje Ivanovića od početka prvenstva.

Trijumfom u Kozarskoj Dubici Hercegovina je izbila na čelo prvoligaškog karavana i sa te pozicije će pratiti još jedan derbi ovog kola Kotor Varoš – Drina.

Rukomet Rukomet Prva liga RS Kozara Mlijekoprodukt Hercegovina
Trako45 je podelio utakmicu
Amelpehlic je ocenio igrača
Amelpehlic je ocenio igrača
Amelpehlic je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača
Efendija je ocenio igrača