XS
SM
MD
LG

4 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Nema Ŕale sa Jahorinom

27.11.2018 Administrator DC

Poslije startnih pobjeda protiv Ljubinja i Kotor VaroÅ”i i remija u proÅ”lom kolu u Brčkom, ekipa iz Pala se ne Å”ali, upisala je i treću pobjedu.

U sklopu 4. kola Prve lige Republike Srpske na svom terenu, posle bolje igre savladali su ekipu KMF "Brod" sa razultatom 4:1. i kao jedini neporažani sastav i pored oduzeta tri boda od FSRS, na čelu su tabele. Tako su puleni "Ŕefa parade" paljanskog kluba, Bojana Brčkala-Brketa najavili borbu za najviŔi plasman, ulazak u Premijer ligu.

Ovo treće ovosezonsko slavlje Paljana su "pogurali", MiloÅ” KoÅ”arac sa dva pogodka, a po gol su dodali, Danijel Trbo i Vladimir Dubovina, a trebinjski "Stojke" na vratima Paljana, Gradim Miladinović, brani sve, ali od svojih baÅ” sve ne može pa ga je autogolom savladao u zadnjoj minuti Danijel Trbo.

U 5. kolu, koje se igra 1 i 2 decembra Paljani će u derbiju u Nevesinju koplja ukrstiti sa domaćim futsalerima.

KMF "Jahorina" Pale - KMF "Brod" Brod 4:1 / 3:0

KSC "Peki" Pale
Gledalaca oko 100

Prvi sudija: Nemanja Vujadin / Istočno Sarajevo
Drugi sudija: Slavoljub Gogić / Istočno Sarajevo

Žuti karton: MiloÅ” KoÅ”arac / Jahorina,Ā 
Ognjen Blagojević, Dragan Sremac, Dražen Lučanović / Brod

Strijelci: 1:0 MiloŔ KoŔarac 13, 2:0 Danijel Trbo 16, 3:0 MiloŔ KoŔarac 19, 4:0 Vladimir Dubovina 28, 1:4 autogol Danijel Trbo 39.

Jahorina: Gradimir Miladinović, Nikola Å arović, kapiten MiloÅ” KoÅ”arac, Vladimir Dubovina, Sanjin Zanović, Gojko Kozić, Aleksa Cerovina, Danijel Trbo, Nemanja Jokić, Dejan Obradović, Damjan Simović, Ognjen Jevtović Trener Stefan Tadić

Brod: Ognjen Blagojević,kapiten Dejan Džabić, SaÅ”a Đerić, Dejan Milovac, Dragan Sremac, Jovan Stolić, Srđan Cvjetković, Slobodan Pejičić, Dražen Lučanović

U ostalim mečevima trećeg kola, Brčko Zdravlje je savladalo Nevesinje sa 2:1. u LaktaÅ”ima Å ampion je poražen od Kotor VaroÅ”i sa 3:5, a meč između Ljubinja i Ugljevika nije odigran.

Parovi 5. kolo (1/2. decembar)

Nevesinje - Jahorina
Kotor VaroÅ” - Ljubinje
Ugljevik - Brčko Zdravlje
Brod - Å ampion

Ā 

Futsal Futsal Prva liga RS Jahorina Brod
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača