XS
SM
MD
LG

3 : 0
Poluvreme
1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Poluvreme
Poluvrijeme u Krupi na Vrbasu,Sloboda ima prednost od jednog gola
45'
Gol
Miladinović strijelac
Gol
Mirković strijelac
Izveštaj utakmice

Tri komada Dobojlijama

10.11.2019 Tekst i foto: Slobodan Dakić

Sloboda Mrkonjić Grad - Sloga Doboj

MRKONJIĆ GRAD: Fudbaleri mrkonjićke Slobode u 13. kolu Druge lige - grupa Zapad u Krupi na Vrbasu savladali su Slogu iz Doboja rezultatom 3:0. Pobjeda Mrkonjićana je zaslužena, jer su nadigrali favorizovane Dobojlije u svim elementima fudbalske igre. Istini za volju Sloga je u ovoj utakmici pokazali da je jedna od najboljih ekipa u Drugoj ligi.

 

Isto se može reći i za Mrkonjićane. Mladi sastav Slobode potvrdio je visok kvalitet. I da sa su u pravu mnogi fudbalski stručnjaci koji tvrde  da tim sa „Luka“ ima odličan sastav i da se nekoliko  pojačanja može se uključiti u borbu za sam vrih table.

Fudbaleri Slobode bolje su otvorili utakmicu i dominirali na terenu. Plod toga je bio i pogodak Rade Radanovića,  pa su Mrkonjićani na odmor otišli rezultatom 1:0.Vođstvo na 2:0 povisio je štoper Pero Miladinović, a sudbinu Dobojlija zapečatio je  Igor Mirković.

Šef stručnog štaba Slobode Milorad Glamočak  zadovoljan je igrom i pobjedom svoje ekipe:

 -Bila je to odlična fudbalska utakmica. Po meni odigrali smo najbolji meč u jesenjem dijelu šampionata. Od samog početka kontrolisali smo igru i stvarali šanse, a Radanović je jednu pretvorio u pogodak. U drugom poluvremenu ista slika, ali su gosti nešto bolje ušli u utakmicu u odnosu na prvo poluvrijeme i uglavnom se igralo na sredini terena. Mi smo nakon nekih desetak minuta ponovo preuzeli inicijativu, kontrolisali igru i stvarali šanse. Dvije smo pretvorili u pogotke i zasluženo pobijedili. Čestitam svojim igračima na odličnoj igri, velikom zalaganju, htjenju da stignemo do  pobjede i pored svih nedaća koje nas prate. Pohvale i gostima za fer i doru igru. Sloga ima odličnu ekipu- rekao je Glamočak.

Stručni štab i fudbaleri Slobode arhivirali su meč sa Dobojlijama i okreću se narednoj utakmici sa trnskom Slogom. U klubu vjeruju u povoljan rezultat, čime bi se Sloboda zadržala u vrhu tabele.

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Sloboda (MG) Sloga (D)
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača