XS
SM
MD
LG

138 : 67
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Mladost pregazila Vogošću

08.02.2020 Tekst i foto: Slobodan Dakić

Mladost - Vogošća

МРКОЊИЋ ГРАД- Кошаркаши мркоњићке Младости у 18. колу Кошаркашке лиге БиХ добили су Вогошћу са невјероватних 71 поен разлике (138:67).То је најубједљивија побједа Мркоњићана од када се такмиче у најелитнијем кошаракашком БХ такмичењу. Младост има скор у овом шампионату од осам побједа и десет пораза, а гости 18 пораза.

 

Од првог минута било је јасно да ће кошаркаши Младости лако изаћи на крај са гостима из Вогошће, који су у Мркоњић Граду допутовали са подмлађеним саставом. Гостујући тим  се није могао супротставити домаћим кошаркашима, који су играли добро, а служио их је и шут за три поена.

Тренер Младости Горан Сладојевић задовољан је игром својих кошаркаша и убједљивом побједом.

-Реално, Вогошћа је фактички одустала од такмичења. Хвала им што су смогли снаге да дођу да одиграју меч . Нама је то био један добар тренинг и уигравање за полуфиналну утакмицу Купа Републике Српске са Борцем из Бањалуке у Требињу - рекао је Сладојевић.

 Гостима из Вогошће тешко је пао убједљив пораз, па је једино снаге да изађе пред новинаре имао шеснаестогодишњи кошаркаш Махир Хусеиновић.

 -Честитам екипи Младости на заслуженој и убједљивој побједи. Једноставно они су боља екипа. Ми нисмо могли да парирамо ни у једном сегменту игре домаћим кошаркашима. Екипа нам је млада и неискусна, а мени је ово друга премјерлигашка утакмица - рекао је Хусеиновић.

У домаћем саставу Алекса Бировљев је постигао 21, а код гостију Мујо Туљковић 20 поена.

Premijer liga Premijer liga Prvenstvo BiH Mladost Vogošća
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača