XS
SM
MD
LG

31 : 40
Poluvreme
12 : 17
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Lokomotiva protutnjala Zvornikom

25.11.2019 Administrator DC

Lokomotiva, Brčko

Puleni Ljubomira Filipovića potvrdili da se nalaze u odličnoj formi savladavši ekipu Drine u Zvorniku, ubjedljivim rezultatom 31:40, u okviru XI kola Premijer lige BiH za rukometaše.

 

Nalaze se Brčaci u izvanrednoj pucačkoj formi, nakon što su ekipu Goražda ispratili sa 39 pogodaka u mreži, na ovom meču su čak i nadmašili tu brojku, ističući kandidaturu za konačnim plasmanom među čelne pozicije koje vodi u evropska takmičenja.

Sprovođenje vanterenskih aktivnosti u organizaciji rukometnog kluba Lokomotiva, koje potvrđuju da se radi o istinskom sportskom kolektivu koji posjeduje senzibilitet za kompletno društvo u kojem se nalaze, krunisano je vrhunskim izdanjem kompletnog tima na parketu dvorane u Zvorniku.

Adekvatan pristup meču od samog početka, kulminirao je ekspresnim vođstvom 1:5, na samom startu susreta. Preko raspucanih bekova, Grujića i Krivokapića, održavali su terensku inicijativu i rano stečenu rezultatsku prednost, koja je na kraju poluvremena glasila 12:17. Nisu mogli rukometaši Drine fizički parirati mnogo bržim i energičnijim rukometašima iz Brčkog.

Nastavak susreta predstavljao je potvrdu osvajanja 20-og boda u ovom šampionatu i priliku da se pred najvažniji dio prvenstva, u igru uključe i i igrači koji se do sada nisu toliko isticali. Heterogenost u igri Brčaka rezultovala je efikasnošÄ‡u mnogih pojedinaca na ovom susretu, koji su u potpunosti sproveli u djelo sve taktičke zamisli trenera Filipovića

Konačnom pobjedom, 31:40, Lokosi su zauzeli 4. poziciju na tabeli sa samo 3 boda zaostatka za trećeplasiranom ekipom Bosne iz Visokog.

Na ovom meču, predvodnik mladog tima Lokomotive, bio je Igor Krivokapić sa 9 pogodaka. Adekvatnu podršku imao je u standardno dobrom Nikoli Grujiću, koji je na ovom susretu realizovao osam šansi za pogodak.

Naredno kolo donosi izuzetno važan i uzbudlji meč sa Lokose, u goste im dolazi peti tim prvenstvenog poretka, ekipa Izviđača iz Ljubuškog, što ujedno predstavlja derbi kola rukometne Premijer lige.

Izvor:https://sportal.ba/

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Drina Lokomotiva
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača