XS
SM
MD
LG

Sloga 2013 Gornji Vakuf - Uskoplje
21.04.2021 18:00
59 : 28
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Erna Mehmedagić brojala do 25

22.04.2021 Administrator DC

Erna Mehmedagić

Juče je ekipa Sloge iz Gornjeg vakufa / Uskoplja  odigrala posljednju ovosezonsku utakmicu na domaćem terenu, protivnik je bila poslednjeplasirana ekipa Bihaća. Kao što je i najavio domaći trener  u ovoj utakmici  je dao priliku  mladim rukometašicama iz sjajne selekcije 2006/2007 godište. Ova mlada družina nije imala milosti prema protivniku, ostvarena je pobjeda nevjerovatnim rezultatom 59:28.

 

Sjajna plejada mladih igračica ponuđenu priliku odlično je iskoristila. Za domaću ekipe na golu su bile Irma Milanović i Ajša Zahidić Korugić, golmanski dvojac dobio je po poluvrijeme i imale 14 odbrana. Amina Delić postigla je 10 golova, Sarah Hadžiabulić je 9 puta pogađala mrežu protivnika, Sajra Vele upisala se 3 puta u listu strijelaca, Ema Dadić je postigla 11 golova, Iman Imamović postigla je 2 gola a Negra Karamustafić 1 gol, sjajna je bila Esma Pokvić sa 11 golova, Alma Gvozden je pogađala 3 puta a sestra Adna 2 puta, Šejla Kasumović je bila odlična sa 7 postignutih golova. Nažalost trener nije uspio dat priliku mladim i talentiranim igračicama Emi Jareb, Dalili Abazović, Zahidi Zajmović i Amini Duratbegović, ali vrijeme je pred njima.

Zaista nevjerovatan podatak zvuči da je igračica Bihaća Erna Muhamedagić postigla 25 golova. Inače postiže u prosjeku 18 golova po utakmici.  

Ostalo Ostalo Prva liga FBiH Sloga 2013 Bihać
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača