XS
SM
MD
LG

Partizan NIS Beograd
06.03.2021 19:00
Cibona Zagreb
87 : 90
1/4
19 : 24
2/4
17 : 13
3/4
23 : 21
4/4
21 : 22
1 prod.
7 : 10
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Filipovskom uručen otkaz

08.03.2021 Administrator DC

SaŔo Filipovski

Kao Å”to se i očekivalo nakon poraza od Cibone, SaÅ”o Filipovski viÅ”e nije trenerĀ KK Partizan!

Uprava kluba odlučila je da smeni Filipovskog nakon serije loÅ”ih rezultata, odnosno nakon devet poraza u poslednjih 11 mečeva. On nije bio na poslednjem treningu kluba, već je za to vreme bio na sastanku sa čelnicima kluba, a umesto njega je sa igračima radio Aleksandar Matović, koji je glavni kandidat za upražnjenu klupu.

Ā Sigurno je da Filipovski viÅ”e nije po ukusu čelnika crno-belih i on je bez ikakve dileme već bivÅ”i, a jedino je ostalo da se definitivno razjasni da li će on voditi ekipu i na meču protiv Metropolitena u Ljubljani, ali kako Telegraf saznaje, izglednija je situacija da tu ulogu obavi upravo Matović, a da se i zvanično klub oglasi i saopÅ”ti sporazumni raskid ugovora sa Filipovskim.

Filipovki je na klupu Partizana seo početkom novembra umesto Vlade Šćepanovića, ali niÅ”ta nije promenio u igri crno-belih. Klub je u međuvremenu izgubio u polufinalu Kupa, Å”anse za plej-of ABA lige su u domenu teorije, dok je i četvrtfinale Evrokupa pod znakom pitanja.Ā 

Moraće Partizan da pobedi Metropolitan u Ljubljani ako želi dalje, ali i daĀ osluÅ”kuje rezultat sa meča Lokomotiva - Trento.Ā Sa kojim trenerom, videćemo uskoro, mada se Aleksandar Matović, pomoćni trener pominje kao najlogičnije reÅ”enje do kraja sezone.

Izvor:telegraf.rs

Lige Srbije Lige Srbije ABA liga Partizan NIS Cibona
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača