XS
SM
MD
LG

32 : 28
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Leotar bolji od Krivaje

14.02.2021 Administrator DC

Leotar - Krivaja

RK "Leotar" je u 1. kolu Kupa BiH pobijedio u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" RK "Krivaju" iz Zavidovića 32:28 (21:15). Gosti se nisu uspjeli revanširati domaćinu jer su i u prvenstvu BiH izgubili rezultatom 36:33, iako je ekipa iz Zavidovića na tabeli jedno mjesto ispred Trebinjaca sa dva boda više.

 

Leotar je tokom svih 60. minuta bio bolja ekipa i zasluženo je došao do pobjede. Nakon početnog vođstva gostiju od 3:4 domaćin prokreće vođstvo u svoju korist i već u 15. minutu vodi 11:8. Do kraja poluvremena igrači Darka Tavrića povećavaju rezulta tako da se na odmor otišlo sa 21:15.

Tokom drugog poluvremena ta prednost se održavala iako je u jednom momentu bilo i plus sedam 23:16. Gosti do 60. minuta manjuju rezultat za konačnih 32:28.

Leotar je izveo četiri sedmerca i Tomić ih je pretvorio u golove, a gosti su imali četiri, a tri su iskoristili.

Večerašnja utakmica bila je i prva zvanična utakmica Ajdina Smajilbegovića-Pepija u dresu Leotara protiv kluba u kojem je ponikao i igrao. Opravdao je očekivanja i postigao je pet golova.

RK "Leotar": Stojanović, Omerović, Savović, Smajilbegović 5, Tomić 8, Milojević 4, Ratković 1, Inić, V. Kovač, Komnenović 2, Ninković 1, Ivanović 3, Šešlija, Parežanin 8, Grk, Veraja, Orbović, D. Kovač. Trener: Darko Tavrić.

RK "Krivaja": Ali Muhamed Omerović, Velagić, Amitović 3, Bašić 2, Velić 7, Salkić 5, Mehić 2, Alić, Faljić 4, Čolaković, Abdurahmanović 1, Mehinagić 2, Džakmić 2, Hadžihasić, Kovačević. Trener: Adnan Džerzić.

Izvor:trebninjelive.info

Rukomet Rukomet Kup BiH Leotar Krivaja
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača