XS
SM
MD
LG

2 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
MiÅ”ković je strelac drugog gola.
90.'
Gol
Nakon proigravanja Predragovića, pogodio je Jusić.
13.'
Počeo je okrŔaj u Tuzli.
Golubović, Jusić, A. Beganović, Husejinović, Dž. Beganović, Kurtalić, Osmić, Predragović, Ilić, Balić, Mujagić. Na klupi su: Kukić, Devedžić, Salihović, Islamović, Mujkić, Đorđić, Leko, MiÅ”ković i Alić.
Hadžić, Milović, Horić, Hasanović, Osmanović, Čurjurić, PeriÅ”ić, Hadžanović, Dujmović, Handžić, Å iÅ”ić. Na klupi su: Kačavenda, Bajraktarević, Karić, Mahmutović, Cruz, Imamović, Lekanić, Arnautović, Ćutahija.
IzveŔtaj utakmice

Sloboda blizu luke spasa

08.05.2021 Administrator DC

Sloboda - Olimpik 2:0

Fudbaleri Slobode su u 29. kolu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine pobijedili sastav Olimpika rezultatom 2:0. 

 

Sloboda je bila ozbiljniji rival u prvom dijelu, te je imala inicijativu na startu utakmice, a kao kruna dobre igre došao je pogodak Jusića iz 13. minute susreta, koji je pogodio nakon centaršuta Predragovića. 

Još su van stadiona: Među navijačima Slobode na brdu iznad Tušnja nastala erupcija oduševljenja nakon gola JusićaPročitaj više

 Olimpik je u nastavku želio doći do izjednačenja, a imali su i priliku utakmice preko Karića u 81. minuti susreta, ali je njegov udarac odbranio Golubović, te je ostalo 1:0.

Do kraja susreta Tuzlaci su postigli i drugi gol i to u 94. minuti susreta. Gotovo svi igrači gostiju su otišli u napad, a to su iskoristili domaći i preko Miškovića potvrdili trijumf na Tušnju. 

Sloboda je sada gotovo zvanično osigurala opstanak u društvu najboljih dok je Olimpik ostao na desetoj poziciji sa 24 osvojena boda iz 29 odigranih susreta. 

Sloboda - Olimpik 2:0 (Jusić 13', Mišković 90+4')

Premijer liga BiH Premijer liga BiH m:tel Premijer liga BiH Sloboda Olimpik
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača