XS
SM
MD
LG

5 : 1
Poluvreme
3 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
10.'
Gol
5.'
Protokol
Glavni sudija: Nemanja, Petrović (Trnopolje) Prvi pomoćni sudija: Bojan, Džepina (Prijedor) Drugi pomoćni sudija: Dragan, Rajlić (Novi Grad) Četvrti sudija: Delegat: Aleksandar, Marjanac () Кontrolor suđenja: Stojan, Stefanovic (Modriča)
Gol
Gosti su iz penala smanjili rezultat na 2:1
Gol
Gol
Gol
Izveštaj utakmice

Demontaža Jedinstva

01.05.2021 Tekst i foto: Slobodan Dakić

Sloboda MG - Jedinstvo Žeravica 5:1

MRKONJIĆ GRAD - Fudbaleri mrkonjićke Slobode u prvoj utakmici plej ofa za prvaka u Drugoj ligi - grupa „Zapad“ ubjedljivo su sa 5:1 pobijedili Jedinstvo iz Žeravice.

 

Meč je odigran na pomoćnom terenu(sa vještačkom podlogom)  FK Borac u Banjaluci, a pobjeda Mrkonjićana je više nego zaslužena. Naime, da su napadači bili još malo precizniji, naročito u prvom poluvremenu, ekipa iz Žeravice doživjela bi pravi debakl.

 Fudbaleri Slobode odlično su otvorili utakmicu i već u petom minutu golom Dragana Domuzina došli u vodstvo. Četiri minuta kasnije isti igrač, najbolji pojedinac meča povisio je vodstvo svoje ekipe na 2:0.

 Neizvjesnost u meč u 20 minutu, bar za trenutak vraća napadač Jedinnstva Stjepanović koji je iz penala smanjio vođstvo Slobode na 2:1. Međutim, do kraja prvog poluvremena Mrkonjićani postižu  još dva pogotka.

Prvo je Duško Mitrić golom u 33 minutu povisio  na 3:1, a pečat na odlično prvo poluvrijeme u 44. minutu stavlja Srđan Mazalić četvrtim pogotkom. Poluvrijeme Sloboda 4 - Jedinstvo 1.

Tačku na ubjedljivo pobjedu od 5:1 i odličnu partiju, u 53. minutu stavio je Dragan Domuzin svojim trećim pogotkom. Bio je to prekrasna, može se reći evro gol (pogledati video).

Šef stručnog štaba Slobode Igor Mirković, zadovoljan je igrom i ubjedljivom pobjedom svoje ekipe, protiv odličnog sastava iz Žeravice.

-Čestitam svojim igračima na odličnoj utakmici i ubjedljivoj pobjedi. Dominirali smo svih devedeset minuta,  nismo dozvolili protivniku da dođe do svoje prepoznatljive igre. Jedinstvo je dolična ekipa, sam mnogo dobrih pojedinaca. Uspjeli smo sve to da neutrališemo i da postignemo pet lijepih golova. Prvo poluvrijeme dobili smo sa 4:1 i imali još tri, četiri stopostotne priliek za gol. Drugo poluvrijeme dobro. Jedan gol i još nekoliko izglednih prilika. Sve us svemu, odlična utakmica na otvaranju plej ofa - kaže Mirković.

 U narednom kolu, (sledeća nedjelja) u  Ligi za prvaka za prvaka u Drugoj ligi - grupa „Zapad“  Sloboda gostuje kod vodeće ekipe Omarske. Biće to veliki derbi. Ukoliko Omarska pobjedi faktički će biti jednom nogom u Prvj ligi. Ako bi pobijedila Sloboda, stanje na tabeli bi postalo neizvjesnije, a šampionat zanimljiviji.

Ostali fotosi:

Fudbal Fudbal Druga liga RS – Zapad - Liga za prvaka Sloboda Jedinstvo
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača