XS
SM
MD
LG

2 : 3
Poluvreme
0 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Gol
Gol
Gol
Ekipa iz Kneževa vodi u Šamcu.
Gol
Gol postižu domaći igrači.
Izveštaj utakmice

Borčevo sivilo

06.06.2021 Slađan Jeremić

ŠAMAC  - Borac je bio na pragu pobede, pa ostao praznih šaka.  Gosti su u 13.minutu imali kolosalnu priliku, ali je Dragan Verić sa četiri metra prebacio gol Šamčana.

Uzvratio je Petar Marčeta u 31.minutu, tukao je iz teške pozicije, malo je nedostajalo da postigne remek delo.

 

U 42.minutu Novica Mučibabić sve je uradio sam, kretao se po desnoj strani, defanzivci Borca bili su statični, pa Mučibabiću nije bilo teško da postigne gol. Golobradi Marčeta pokazao je u 44.minutu da izrasta u istinskog asa. Prihvatio je loptu, okrenuo dvojicu protivničkih fudbalera, pa šutirao, ali je stativa sačuvala goste.

U 53.minutu Miloš Ilić je oprobao udarac sa distance i pogodio. Onda su pokušavali na obe strane, ali do 76.minutu mreže se nisu tresle. Tada je dejstvovao Joco Stokić i podsetio na najzlatnije dane svoje karijere, gostima u tim trenucima pomoći nije bilo. Onda je Borac se malo uspavao, a gost u 89.minutu preko Zorana Kulišića poravnava rezultat.

Onda je Zoran Perić imao kolosalnu priliku da donese trijumf domaćinu. I kada se očekivao kraj, Stojan Stanković startovao je u svom šesnaestercu, po oceni arbitra to je bio kazneni udarac koji je Dragoslav Vučić pretvorio u pogodak i u pobedu Progresa.

Liga za prvaka, 2.liga RS, grupa „Zapad“:

Borac – Progres 2:3 (0:1)

Stadion: Gradski. Gledalaca: 50. Sudija: Nemanja Petrović (Prijedor). Strelci: Ilić u 53. , Stokić u 76.minutu za Borac, Mučibabić u 42.,Kulišić u 89.i Vučić u 90.minutu(11 m) za Progres. Žuti kartoni: Ilić, Zurapović, Bijelić(Borac), Aleksić, Vujančević, Vučić(Progres).

BORAC: Đurić (od 81.min.Stojičić ) , Stanković , Stokić , Ilić , Ćosović , Marčeta (od 81.min.Nišić ), Z. Perić , Bijelić , Zurapović (od 51.min.D.Maslić ), Susaković (od 71.min.Majić ), O.Perić (od 71.min.A.Susaković ).

PROGRES: Marković , Bunić (od 46.min.Vujančević ) , Svetlanović , Mučibabić , Kulišić ,Glamočić , Vučić , Verić , Marjanović , Aleksić (od 87.min.Vasiljević ),Đukarić .

Igrač utakmice: Zoran Kulišić (Progres) .

Fudbal Fudbal Druga liga RS – Zapad - Liga za prvaka Borac Progres
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača