XS
SM
MD
LG

28 : 25
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Gračanica pala u Trebinju

09.10.2022 sportdc.net

Leotar - Gračanica

Kakva je samo rukometna drama viđena u utakmici Leotara i Gračanice u okviru 5.kola Premijer lige BiH. Konačan rezultat bio je 28:25 a poluvrijeme 11:14 u korist gostiju, piše hercegsport.com

 

Posljje velikog preokreta pobjeda Leotara u derbiju kola BHT premijer lige bih protiv ovogodišnjeg bh evropskog predstavnika RK „Gračanice“ . Kakva dramatična završnica je večeras vidjena u Bregovima, ali uz frenetičnu podršku publike bodovi ostaju u Trebinju. Aplauzi za gostujuću ekipu i veeliki aplauz za Leove momke i stručni štab na kraju utakmice sve govore.

„Počeli smo jako loše sa dosta tehničkih grešaka, ali smo uspjeli sredinom prvog poluvrmena doći u egal. Nekoliko loših napada i na poluvrijeme idemo sa zaostatkom od 3 razlike. Početkom drugog poluvremena naša odbrana je bila stamena te opet stižemo rezultat. Opet dolazi do gresaka u napadu i na odmor idemo na minus tri gola u 50 minutu. I onda kreće odlična igra naših momaka, predvodjena fenonenalnim odbranama Miloša Kneževića. Posljednjih pet minuta svi u dvorani su bili na nogama. Na kraju velika i zaslužena pobjeda za opstanak u vrhu tabele i zadržavanje nepobjedivosti u ovih 5 kola, sa skorom 4 pobjeda i 1 neriješen rezultat.Gostima hvala na fer i korektnoj igri i sretan povratak kući i uspjeh u daljem toku šampionata i evropskog takmičenja“, kažu u RK Leotar koje čeka EHF nedjelja i pauza od 10 dana a onda nova domaća utakmica protiv RK „Iskra“ iz Bugojna.

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Leotar Gračanica
Dzens je ocenio igrača
EdinKurpejovic je ocenio igrača
EdinKurpejovic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača
bajobajic je ocenio igrača