XS
SM
MD
LG

6 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Šestica Boračkoj

13.11.2022 Administrator DC

U 2. kolu Prve lige Republike Srpske u Sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ KMF „Leotar“ bio je bolji od KMF „Boračka“ iz Gradiške 6:0 (1:0). Ovo je druga pobjeda Trebinjaca, a obje su izvojevane nad ekipama koje su prema mišljenju ljubitelja futsala najveći konkurenti za ulazak u Premijer ligu, piše Hercegsport.com

 

Trebinjci su odlično otvorili utakmicu i u 4. minutu preko mladoga Ćorovića poveli sa 1:0. Nakon ovoga gola S. Andrić i Vico propuštaju nekolikor prilika i to se ekipi Leotara moglo osvetiti jer su gosti u dva navrata zaprijetili domaćinima, ali je odličan golman Đurić spasio svoj gol tako da se na poluvrijeme otišlo sa minimalnim vođstvom Trebinjaca od 1:0.

Tokom drugog poluvremena gosti su igrali bez golmana, a domaćin je to debelo naplatio jer je postigao pet golova.

Golovima Begenišića i Aćimovića u 24.minutu Leotar je povećao vođstvo na 3:0. Ognjen Aćimović je u 33, a kasnije u 36. minutu postigao svoj drugi i treći gol tako da je na semaforu pisalo 5:0. Do kraja utakmice Ćorović je predivnim golom, petom, postigao svoj drugi, a za Leotar šesti gol u 38. minutu što je bio i konačan rezultat ove utakmice.

Futsal Futsal Prva liga Republike Srpske Leotar Boračka
Radnicki21 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača