XS
SM
MD
LG

10 : 10
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Remi Ljubinja i Jahorine

11.02.2023 Čedo Matović

KMF Jahorina

U premijernom susretu 11. kola Druge lige futsalera Republike Srpske, grupa "Jug" sinoć u Ljubinju poslednjeplasirano Ljubinje i nekompletni lider Jahorina u goleadi bodove su podijelili, odigravši bez pobjednika 10:10 (4:7).

 

Za Paljane pet pogodaka postigao je Nebojša Ćorović (’10, ’13, ’16, ’24 i ’40), dok je Damjan Simović dva puta pogađao (‘7 i ‘9) kao i Nemanja Lukić (’13 i ’14), a Miloš Košarac dodao je jedan (’27).

Za Ljubinje, Danilo Šijaković četiri puta se upisao u listu strijelaca (’23, ’32, ’40, ’40), a po tri puta merežu su tresli Mirko Likić (’16, ’29. ’39) i Jovan Škrba (’17, ’18, ’19).

U drugoligaškom futsal "Jugu" prvenstva Republike Srpske ostalo je da se odigraju još tri kola. Paljani sa utakmicom više u odnosu na Akademac iz Trebinja ulaze sa sedam bodova prednosti. Potvrdu titule i baraža za popunu Prve lige na domaćem terenu tražiće u mečevima sa Kalinovikom i Medicinskim fakultetom, te na Sokocu u komšijskom derbiju sa Glasincem.

U ljubinjskoj dvorani Jovo Đurić, pred oko 100 gledalaca meč su sudili Dušan Berak, Strahinja Vuković, dok je delegat bio Duško Kojović svi iz Trebinja.

Ekipe su igrale u saastavu:

KMF Ljubinje: Dragan Bogdanović, kapiten Marko Toholj, Nedeljko Likić, Jovan Škrba, Danilo Šijaković, Srđan Pecelj, Veljko Koljibabić, Mirko Likić, Dušan Kozić, Mirko Kozić

KMF Jahorina: Miloš Baričanin, Nemanja Lukić, Damjan Simović, kapiten Miloš Košarac, Nebojša Ćorović, Nikola Lazarević, Viktor Gluhović, Simon Brčkalo, Milan Trobok

U narednom vikendu futsaleri Jahorine dočekaće sastav Kalinovika, a snagu će još odmjeriti Medicinski fakultet - Tango, Akademac - Radnički, i Glasinac - Ljubinje.

Futsal Futsal Druga futsal liga Republike Srpske - Jug Ljubinje Jahorina
Radnicki21 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača