XS
SM
MD
LG

1 : 1
Poluvreme
0 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Igrači i ocene Novo!
  • Klikom na ikonicu sa zvedicom otvara se prozor gde mođete oceniti igrača
  • Igrače možete oceniti samo ako je utakmica odigrana u prethodnih 7 dana
  • Ako igrač kojeg želite oceniti nije na listi a igra u klubu možete ga prijaviti na strani kluba
Tekstualni prenos utakmice
Postava
Nikola Lakić(G) , Andrija Janjić , Aleksandar Vasić (K), Nathan Crepaldi Da Cruz , Slaven Stjepanović , UgljeÅ”a Stevanović , Marko Despotović , Milorad Albijanić , Marko PeriÅ”ić , Mihajlo Amidžić , Ognjen Ristanović , REZERVE Dalibor Mitrović(G) , Stefan Josipović , Dragan Matković , Aleksandar Maksimovic , Savo Veljkić , Jovan Kačarević , Stefan Santrač , Sampson Boampong Wirekoh , Adeshina Abdulfatai ,
Protokol
Stadion: Gradski stadion Prijedor. Sudije: Dragan Kesić (GradiÅ”ka) [Glavni], Aleksandar Smiljanić (LaktaÅ”i) [Pomoćnik], Božidar Rustić (GradiÅ”ka) [Pomoćnik]
Postava
Aleksa Trninić(G) , Aleksandar Ignjatović , Nemanja Pekija (K), Nikola Komazec , Dragan Živanović , Aleksandar Milaković , Nemanja Raković , Milorad Bilbija , Nikola Njamculović , Mujo Smajić , Joel Da Silva Paulo , REZERVE Sinan Ćehić(G) , Branko Rosić , Mile Kovačević , Aleksandar Demonjić , Veljko RauÅ” , Marko Å ebez , Nemanja Marić , Davor Perić , VukaÅ”in Daničić ,
IzveŔtaj utakmice

Vule Trivunović: Radnik nam određuje ciljeve i usmjerava sezonu

24.11.2023 infoprijedor.ba

Aleksandar Milaković i Vule Trivunović

Susretima 17. kola ovog vikenda zavrÅ”ava produžena polusezona m-tel Prve lige Republike Srpske. U ovosezonskom derbiju FK Rudar-Prijedor u subotu je domaćin lideru lige Radniku iz Bijeljine. FK Rudar-Prijedor ima ā€œmanjakā€ od 7 bodova u odnosu na Semberce. Trener Vule Trivunović, na redovnoj pres konferenciji, naglasio je da je to utakmica prekretnica u sezoni. Vjeruje da će kvalitetne pripreme za ovaj susret dati rezultat. Ističe kvalitet ā€œRudarevihā€ igrača koji moraju pokazati karakter.

Ā ā€“ Mene iskreno zanima da vidim kakva će biti reakcija igrača prema sebi. Za nas ovo je utakmica prekretnica čitave sezone i može usmjeriti definitivne ciljeve kluba u proljetnom dijelu sezone. Uradićemo sve da dođemo do pobjede i sa tri eventualna boda iz te utakmice da ostanemo u konkurenciji, da se borimo i imamo se čemu nadati u prolećnom dijelu prvenstva. Vjerujem u kvalitet ovih igrača i želim da vidim koliko sami sebe poÅ”tuju, kakav im je karakter i dali imamo kvalitet i karakter da se upustimo u tu borbu za Premijer ligu ā€“ istakao je Trivunović.
Dodaje da želi da volju, htjenje i energiju sa treninga igrači pokažu na terenu.

ā€“ Prethodne utakmice su pokazale da bi najsretniji bili kada bi utakmice trajale jedno poluvrijeme. Mislim da bi tu bili apsolutno prvi. Utakmica u subotu možda traje 100 minuta i da 100 minuta moraju izgarati na terenu. Želimo da ostvarimo pobjedu i pokažemo da u ovom momentu nisu toliko kvalitetniji od nas ā€“ pojaÅ”njava Trivunović.

ā€œRudariā€ protiv Radnika su kompletni i uvjereni i trijumf. Aleksandar Milaković o atmosferi u svlačionici i očekivanju od meča kaže:

Aleksandar Milaković

ā€“ Atmosfera je taka kakva mora biti, generalno nije loÅ”a. Dolazi nam ekipa Radnika. Sigurno da smo svi u klubu željeli da je bodovni zaostatak manji, ali Å”ta je tu je. Mi ćemo dati sve od sebe da smanjimo bodovni saldo na minus 4 pred zimsku pauzu. Vjerujem u svoje igrače i komplet klub da to možemo napraviti i pobjediti ekipu Radnika, ā€“ kazao je Milaković.
Derbi Rudar-Prijedor ā€“ Radnik igra se u subotu 25. novembra sa početkom u 13 časova na Gradskom stadionu.

Očekuje se dobar meč i velika podrŔka sa tribina.

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Rudar Prijedor Radnik
Fortuna je ocenio igrača
Fortuna je ocenio igrača
vukmar je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača
Smajic2023 je ocenio igrača