XS
SM
MD
LG

Breznica kreće u pohod na novu titulu

Breznica započinje novu sezonu u Crnoj Gori

Fudbalerke Breznice iz Pljevlji nakon gotovo dva mjeseca pauze započeće sutra novu takmičarsku sezonu u Crnoj Gori, a prva prepreka će im biti Budućnost iz Podgorice.

Ekipa Zorana Vukovića prošle sezone okitila se petom uzastopnom titulom prvaka države i ponovo će igrati u kvalifiakcijama za Ligu šampiona.

Tim je doživio neke promjene, barem što se tiče pojačanja. U svoje redove ekipa iz Pljevlji dovela je četiri pojačanja, a klub su napustile dvije fudbalerke, pa će u nešto drugačijem sastavu ući u novo prvenstvo. 

- Cilj nam kao i svake sezone, naravno šampionska titula i da pokušamo da ostanemo neporaženi. Oko prve utakmice uvijek je teško nešto reći, ali mislim da je Budućnost u nekoj prednosti jer su prije nas počeli pripreme i navikli na vrućine u Podgorici. Mislim takođe da se prvenstvo još nije trebalo igrati, ali šta je tu je. Doveli smo nekoliko novih pojačanja koja će nam sigurno pomoći da ostvarimo naše ciljeve ove sezone, kako u prvenstvu, tako i u Ligi šampiona. Nadamo se pobjedi i prva tri boda u novoj sezoni, rekao je Zoran Vuković, trener Breznice.  

Utakmica između Budućnosti i Breznice igra se sutra od 16:30 časova na pomoćnom terenu fudbalskog kluba domaćeg istoimenog tima. 


Budućnost 6 : 1 Ekonomist
Mladost 2015 0 : 5 Breznica
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Budućnost 16 13 2 1 41
2 Breznica 16 13 2 1 41
3 Ekonomist 16 7 0 9 21
4 Mladost 2015 16 3 1 12 10
5 Cvetex 16 1 1 14 4