XS
SM
MD
LG

Brukanje se nastavilo

Srbija /Foto:fss.rs

Promenila je mlada reprezentacija Srbija selektora, krenula u kvalifikacije sa Zvonkom Živkovićem na klupi, nije išlo, u međuvremenu Orlići su dobili vršioca dužnosti selektora, Aleksandra Rogića.

Ali, muke su ostale, nastavljena je serija loših rezultata, pa su Orlići miljama daleko od plasmana na završni turnir. I ne samo to, Srbija je trenutno na tabeli ne samo iza Francuske i Ukrajine, Orlići u leđa gledaju i Severnim Makedoncima i Farskim Ostrvima.

Očigledno da momci koji bi trebalo da predstavljaju budućnost srpskog fudbala nisu na nivou koji je od njih bio očekivan. Da li je do njih, da li je problem u selektorima, u ljudima koji u FSS brinu o mladim selekcijama, ostaje za neku dublju analizu.

Ima tu i reprezentativaca koji ne odgovaraju na pozive novinara, onih koji su umislili da su velike zvezde, ali su ih disciplinovani i organizovani Farani spustili na zemlju.

Činjenica je da je Srbija remizirala sa selekcijom Farskih Ostrva, u Novom Sadu, mreže se nisu tresle – 0:0. A imali su Orlići šansu da se eventualnim trijumfom vrate u igru, da priđu Ukrajincima na tri boda zaostatka...