XS
SM
MD
LG

Sofić: 5.Sloga kup još veći i organizaciono bolji

Sloga kup

Škola fudbala FK Sloga Doboj svake godine organizuje dječji fudbalski turnir Sloga kup. Ovogodišnji turnir, peti po redu i pod nazivom 5.Sloga kup, održaće se 11. i 12. juna na terenima Sloginog stadiona Luke u Doboju.

Sloga kup

Vedran Sofić, koordinator omladinskih selekcija FK Sloga Doboj i jedan od organizatora 5.Sloga kupa, naglašava da će ovogodišnji turnir biti još veći po broju ekipa ali i organizaciono još bolji od onih iz proteklih godina.

Vedran Sofić, koordinator omladinskih selekcija FK Sloga Doboj/Foto R.Šešlak

"Sloga kup svake godine okupi veliki broj ekipa iz regiona. Možemo se pohvaliti da će na 5.Sloga kupu taj broj biti još veći nego ranijih godina i da će učestvovati oko 120 ekipa u šest generacija. Morali smo ograničiti broj na 20 ekipa po jednoj generaciji, kako bi se vremenski stigle odigrati sve utakmice. Žao nam je što smo zbog popunjenosti broja učesnika, mnogim ekipama bili prinuđeni odbiti prijave za učešće na turniru. Kako brojčano, mogu slobodno reći da smo napredovali i organizaciono. Svaka generacija će imati po dva terena za igru. Tereni će biti u odličnom stanju, imajući u vidu da će se igrati na glavnom terenu sa prirodnom i na pomoćnom sa vještačkom travom. Pored svih igrališta postoje tribine odakle se bez smetnji mogu pratiti utakmice. Osim samih terena na kojim će mališani igrati, biće obezbijeđeni i svi drugi uslovi za  odvijanje 5.Sloga kupa. Pobrinućemo se da turnir protekne u najboljem redu i miru. Osnovni cilj nam je da djeca budu zadovoljna, da imaju dovoljan broj utakmica, da se kod nas osjećaju ugodno i da iz Doboja odu sa mnogo lijepih uspomena. Dobro došli na 5.Sloga kup, dobro došli u Doboj!" rekao je Sofić.

Ekipa FK Sloga Doboj 2011.godište/Foto R.Šešlak

Mladi fudbaleri ŠF FK Sloga Doboj, koji su učestvovali na prošlogodišnjem a uzeće učešće i na  5.Sloga kupu, pozvali su svoje vršnjake da se i ove godine druže i zajedno uživaju igrajući za prelijepe pehare, medalje i ostale nagrade.