XS
SM
MD
LG

Sekulić  blistao protiv Lokomotive

Branko Sekulić

U okviru Kupa „Dr Milan Jelić“ , fudbaleri Sutjeske su u kombinovanom sastavu gostovali u Brčkom kod ekipe Lokomotive.

Šef stručnog štaba Fočaka, Miljan Radanović je u ovom susretu pružio šansu mladim igračima koji su u potpunosti  iskoristili ukazano  poverenje i  do vrha napunili mrežu  Brčaka.

Sada se slobodno može reći da se već nekoliko  još  golobradih fočanskih  fudbalera u potpunosti  nametnula i na njih će se u narednim mečevima morati najozbiljnije računati.

Jedan od njih je svakako Branko Sekulić koji  je tek  nedavno napunio 17 godina , a  svoje golgeterske sposobnosti  mladi  napadač  je već potvrdio u prvoligaškim okršajima .

Bio je strelac u susretima protiv Drine i Podrinja, a u pravom smislu je blistao u meču Kupa protiv Lokomotive ,postigao je čak četiri pogotka.

Odigrali smo izuzetno dobro , bez obzira na visok rezultat, Lokomotiva nije bila toliko slab protivnik. Možda im je malo ponestalo snage u finišu utakmice , ali naš tim je definitivno odigrao utakmicu na najvišem nivou i obezbedio prolaz u 1/8 Kupa. Ono što nam je trener Radanović rekao  pred početak utakmice u svlačionici u potpunosti smo ispunili , igrali smo organizovano, borbeno i potvrdili da smo u odličnoj formi . To nam daje dodatni  elan za susrete koji slede,  ne samo u  kupu „Dr MIlan Jelić“ već  u prvenstvu i Kupu BiH. Spoj iskustva i mladosti je počeo da donosi rezultate ,odlično stojimo na prvoligaškoj tabeli,  evo i u najmasovnijem takmičenju koje se igra u okviru FSRS . Sretan sam , a ko ne bi bio , nije jednostavno postići  četiri pogotka u jednom susretu, ali to je sve plod naše kolektivne igre. Verujem da ću i u budućnosti pružati dobre partije i  postizati golove.

Sledi derbi susret osmog kola  ,drugoplasirana Sutjeska putuje u Novi Grad kod  Slobode koja je trenutno na četvrtom mestu  prvoligaške tabele?

- Već smo arhivirali meč protiv Lokomotive, za vikend putujemo u goste jednoj od najboljih ekipa prvoligaškog karavana Republike Srpske. Imamo dva dana da se dobro pripremimo za ovu utakmicu ,nastupićemo kompletni u Novom Gradu . Biće teško ali ponavljam , mi imamo tim  koji se može ravnopravno nositi sa svim prvoligaškim ekipama bilo gde da se igra. Tako će biti i protiv Slobode, idemo da se nadigravamo i  potvrdimo da svi naši  dosadašnji dobri rezultati od početka jesenje sezone nisu bili slučajni. Verujemo da se i sa stadiona „Mlakve“ možemo vratiti neporaženi – zaključio je mladi Sekulić kome se predviđa lepa fudbalska budućnost