XS
SM
MD
LG

0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Strijelci još odmaraju

13.08.2016 Slađan Jeremić

Fudbal je lijep i dinamičan sport, a biva i ljepši kada ga strijelci ukrase golovima. Samo je to nedostajalo na šamačkoj utakmici.

Borac je bio nešto bolji i opasniji, a gost lukaviji. Dervenćani su pokušavali rivalu da pomrse račune brzim kontranapadima, nisu se najbolje snašli.

Šamčani su već u 2. minutu u sjajnoj prilici preko Nemanje Arsića i Nikole Šarkanovića, presudilo je iskustvo Dejana Plisnića. Pet minuta kasnije David Gatarić je u pokušaju, nedostajalo je preciznosti. Onda je u 12. minutu kapiten Borca Arsić izbio sam ispred Plisnića, ali je njegov udarac čuvar mreže Dervenćana skrenuo u korner. U 34. minutu snažno je sa distance šutirao Vladanko Komlenović, ali je Trifun Lukić paradom loptu poslao u korner. U posljednjim trenucima prvog dijela susreta Nenad Đukić u prilici, Srđan Paležnica je uspješniji u duelu.

U nastavku susreta na veće uzbuđenje čekalo se do 66. minuta kada je udarac Miloša Perovića zaustavila prečka domaćih. Borac je mogao do prednosti i pobjede u 74. minutu kada su defanzivci gostiju "pokušali" da savladaju svog golmana, neoprezno su vratili loptu ka Plisniću.

Remi je bio volja fudbalske pravde. Doduše, gledaoci vole susrete gdje se tresu mreže, a u Šamcu su samo podrhtavali nervi navijača dva tima.

Komšijski derbi je ostao bez ljepote - golova!

BORAC (Š) - TEKSTILAC KORT 0:0

Stadion: Gradski u Šamcu.
Gledalaca: 350.
Sudija: Danijel Mandić (Kozarska Dubica).
Žuti kartoni: Hasanović, Šarkanović, Koprivica (Borac, Š), Komlenović, Petrić, M. Brković, Duspara (Tekstilac Kort).

BORAC (Š): Lukić, Paležnica, Koprivica, Brković, Mehić (od 73. min. Zurapović), Hasanović, Šarkanović (od 64. min. S. Maksimović), Milićević, Sinanović, P. Maksimović, Arsić. Trener: Predrag Lukić.

TEKSTILAC KORT: Plisnić, Rastović, Jolović, Kovač, Đuričić, Perović, Simović (od 67. min. Duspara), Komlenović, Đukić (od 86. min. Simić), Gatarić (od 46. min. M. Brković), Petrić. Trener: Bojan Magazin.

Igrač utakmice: Perica Maksimović (Borac, Š).

Fudbal Fudbal Prva liga Republike Srpske Borac (Š) Tekstilac Kort
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača