XS
SM
MD
LG

1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Minimalac Drine protiv Sloge

13.08.2016 Boris Golubović

Na premijeri pred svojim navijačima fudbaleri Drine su teže nego Å”to je očekivano savladali ekipu Sloge iz Doboja 1:0, ali su pokazali da će se ove sezone boriti za visok plasman u Prvoj ligi RS.

Meč je bolje otvorila domaća ekipa, međutim udarci Ćuluma i Mijailovića su otiÅ”li preko gola. U 23. minutu nakon centarÅ”uta Lalića, priliku za goste nije iskoristio Vehabović čiji udarac glavom je zavrÅ”io preko gola. U 37. minutu Stojanov se naÅ”ao u dobroj situaciji pred golom Sloge kada je njegov Å”ut otiÅ”ao visoko iznad prečke. Dva minuta kasnije Vehabović je imao najbolju priliku za goste na utakmici kada je uÅ”ao u Å”esnaesterac Drine sa leve strane, izaÅ”ao sam pred Maksimovića i Å”utirao u spoljni deo mreže.

Već na startu drugog dela susreta domaći tim iz jedanaesterca je stigao do vođstva. Nakon prodora po desnoj strani Mijailović je uÅ”ao u Å”esnaesterac gostiju, na njega je nepropisno startovao Goran Lukić, a sudija Žarić opravdano dosudio najstrožu kaznu koju je sigurno realizovao Radovan Vasić. U nastavku dobre prilike za Drinu nisu iskoristili Zekić, Ćulum i Stojanov, a gosti su mogli do izjednačenja u sudijskoj nadoknadi kada je Vehabović Å”utirao sa ivice Å”esnaesterca, a Maksimović odbranio.

DRINA - SLOGA 1:0 (0:0)

Strijelac: 1:0 Vasić (46) iz jedanaesterca.
Stadion: Gradski u Zvorniku.
Gledalaca: 300.
Sudija: Dragan Žarić (Kotor VaroÅ”).
Žutu kartoni: Vasić, Stojanov, Mazić, Torbica (Drina), Blagojević, Todić, Gavrić (Sloga).

DRINA: Maksimović, Ivanović, Kikić, Brčkalić, Vasić (od 87. min. Jokić), Stojanov (od 84. min. Pljavaljčić), Zekić, Ćosić, Ćulum, Mijailović (od 77. min. Torbica), Mazić. Trener: Mile Lazarević.

SLOGA: Milkanović, Mahmutović (od 77. min. B. Lukić), Bećarević, Blagojević, Todić (od 81. min. Hadžikadunić), Gavrić, Jupić (od 62. min. Sarkić), Čebić, Lalić, G. Lukić, Vehabović. Trener: Mitar Lukić.

Igrač utakmice: Radovan Vasić (Drina).

Fudbal Fudbal Prva liga Republike Srpske Drina Sloga
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Kiksi je podelio utakmicu
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Radnicki21 je ocenio igrača