XS
SM
MD
LG

6 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Vranjačani "melju" redom

22.05.2017 Slađan Jeremić

Vranjak, lider regionalne lige Republike Srpske, nezaustavljivo grabi ka drugoligaškom "zapadu". Savladana je i solidna Trebava, gosti iz Osječana poraženi su sa 6:1.

Fudbalske zagonetke moguće je riješiti samo na dva načina - na vrijeme ili kada se ukaže prava prilika. Vranjačani su to činili na svoj način i onda kada je rival padao u koncentraciji.

Doduše, kod rezultata 1:1, golman domaćih Srđan Kojić tri puta je spašavao svoj gol kada je sve ličilo na kapitulaciju. Kasnije su golovi padali u seriji, a najljepši momenat na utakmici bio je kada je Aleksandar Gajić u 69. minutu sasvim iskosa sa lijeve strane sa oko 40 metara tukao topovski, lopta je odnijela "paučinu" iz gornjeg lijevog ugla Stefana Blagojevića i taj projektil digao je sve na noge, dobio je salve aplauza.

Vranjak maršira regionalnim "centrom", a barjak trijumfalizma doseže do samog fudbalskog neba. Vranjak izrasta u sportsko čudo, veliku priču koja je za posebnu knjigu. Njene stranice ispisuju se skoro pola vijeka, a današnja generacija samo ta slova želi da poznali. Ostalo je nešto malo do velikog cilja.

I silne radosti...

VRANJAK - TREBAVA 6:1 (2:1)

Strijelci: 1:0 Bogojević (8), autogol, 1:1 Đuričić (15), 2:1 Janković (16), 3:1 Jagodić (48), 4:1 Gajić (69), 5:1 Vidović (79), 6:1 No. Savić (86).
Stadion u Vranjaku.
Gledalaca: 250.
Sudija: Stanko Todorović (Doboj).
Žuti kartoni: Ne. Savić (Vranjak), Miljanović (Trebava).

VRANJAK: Kojić, Ristić (od 77. min. No. Savić), Janković, Ne. Savić (od 73. min. Gutić), Trepić, Gajić, Lukić, Gerusi, Vidović, Jagodić (od 57. min. Mikelini), Stojanović. Trener: Dejan Savić.

TREBAVA: Blagojević, Bogojević, Miljanović, Stević, Ilić, Ploskić, Cvijetić, Cvijanović, Živanović, Đuričić, Tomić. Trener: Predrag Pejkić.

Igrač utakmice: Aleksandar Gajić (Vranjak).

Fudbal Fudbal Regionalna liga RS – Centar Vranjak Trebava
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača