XS
SM
MD
LG

4 : 2
Poluvreme
3 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Pozdrav trijumfom

03.06.2018 Administrator DC

 

U 29. kolu Druge lige Republike Srpske FK "Leotar" je na svom terenu pobijedio OFK "Glasinac 2011" iz Sokoca rezultatom 4:2 (3:0). Pobjedom su se Trebinjci oprostili od svojih navijača, jer u posljednjem kolu gostuju u Bogutovom Selu kod Ugljevika.

Leotar je na Policama odlično otvorio utakmicu i u 10. minutu preko Ristića, koji je nabačenu loptu sa strane po zemlji sa nekoliko metara proveo u mrežu Pajevića za 1:0.

Spaićev šut u 28. minutu sa ivice kaznenog prostora završio je pored desne stative gostujućeg golmana. Ali tri minuta kasnije ponovo se trese mreža gostiju. Nakon centaršuta sa lijeve strane, Ristić je najviši u skoku i glavom je spustio loptu na nogu Komlenu, koji je volejom pogodio desni ugao Pajevića za 2:0.

Samo minut kasnije, na centaršut Zečevića sa lijeve strane glavom natrčao je Ristić i to je 3:0. Ovim rezultatom završeno je prvo poluvrijeme.

U drugom poluvremenu - do 70. minuta, viđena su dva gola i to u mreži domaćina. Trebinjci su se opustili i u 48. minutu na asistenciju Arbinje, Blagojević je iskosa sa lijeve strane pogodio Perišićevu mrežu za 3:1.

U 51. minutu na odbijenu loptu golmana domaćina natrčao je Arbinja i to je 3:2.

Nakon smanjenja rezultata kao da je došlo do nervoze u redovima domaćih. To je trajalo sve do 73. minuta, kada je Ristić sa pet metara pogodio prečku. Leotar je svoj četvrti gol postigao u 86. minutu, kada je na Prelov centaršut sa lijeve strane uletio Zečević i sa nekoliko metara poslao loptu u mrežu gostiju za konačnih 4:2.

Trener Leotara Rajko Mičeta je rekao da su gledaoci uživali u golovima, ali da on nije pretjerano uživao sredinom utakmice, jer su, nakon odličnog prvog poluvremena i kada su njegovi igrači imali mnogo šansi, doveli pobjedu u pitanje.

"To je nešto što nam se dešava - dolazi do opuštanja igrača, srećom imali smo raspoloženih igrača, finih akcija i do kraja nismo dovodili u pitanje pobjedu", istakao je Mičeta.

Pred posljednju utakmicu, koju igraju  protiv FK "Mladost" iz Bogutova Sela, Trebinjci se nalaze na trećem mjestu sa 45 bodova.

Leotar - Glasinac 2011 4:2

FK "Leotar": Perišić, Andrić, Vučić, Janjić, Zečević, Medan (Prelo od 46. minuta), Spaić, Brković, Ristić, Todorović, Komlen (Šešelj od 86. minuta).

OFK "Glasinac2011":  Pajević, Marko Vujičić (Beatović od 56. minuta), Nikolić, Jovanović, Arbinja, Kreštalica, Žugić, Živković, Miloš Vujičić, Blagojević.

Tekst i foto: Trebinje live 

Leotar - Glasinac

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Istok Leotar Glasinac 2011
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača