XS
SM
MD
LG

1 : 1
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Ne pomaže ni igrač viŔe

09.10.2017 Slobodan Babić

Ā Fudbaleri dobojskog prvoligaÅ”a nikako da osjete slast pobjede. Ponovo su pred malobrojnim navijačima podijelili plijen i to sa ekipom Drine koja se u ranijim susretima pokazivala u daleko boljem izdanju. PokuÅ”avali su domaći da nametnu svoju igru od samog početka utakmice ali gosti su se znalački branili i u nekoliko navrata u prvom poluvremenu pokuÅ”avali da ugroze golmana Matovića.

Ipak, blijedo izdanje iz prvog poluvremena obje ekipe vidjeno je i u nastavku susreta i to do 56. minuta kada je solidni sudija Žarić morao da zbog drugog žutog karoina posegne za crvenim i poÅ”alje u svlačionicu Milana Krstića tako su gosti ostali sa desetoricom na terenu. Bio je to signal za fudbalere Sloge da pojačaju tempo i krenu u napad a rezultat takve igre bilo je i vodjstvo u 67. minutu. SaÅ”a Blagojević, stub odbrane domaćih, bio je najprisebniji nakon kornera u Å”esnaestercu gostiju i udarcem glavom smjestio loptu u lijevi ugao golmana Vićića. Očekivali su navijači domaćih da će konačno tri boda ostati u Doboju jer se igralo praktično na polovini gostiju, ali to se nije dogodilo. Naime, nakon brzog kontranapada fudbalera Drine u 81. minutu , na tridesetak metara od gola Sloge sruÅ”en je Marković a slobodan udarac izveo je Ćulum. On je uputio oÅ”tar udarac ka golu Matovića a Danijel Miljić je bespotrebno u živom zidu igrao rukom. Sudija Žarić ponovo dosudjuje slobodan udarac, ali sada sa ivice Å”esnaesterca domaćih. Ponovo iskusni Ćulum prilazi lopti , nalazi rupu u živom zidu Sloge i matira golmana Matovića . Bio je to kraj svih nada domaćih da će doći do prve pobjede u prvenstvu jer do kraja susreta gosti su se znalaćki branili i zasluženo odnijeli pola plijena iz Doboja.

NerijeÅ”en rezultat je najrealniji ishod susreta jer je očito da Sloga nema kvalitetan izbor fudbalera koji bi i na domaćem terenu mogli da dodju do pobjede pogotovo ako se ima na umu činjenica da su Borislav Lukić, SaÅ”a Blagojević i Jovo Lukić bili najistaknutiji pojedinci dok se od mladih fudbalera niko nije ozbiljnije nametnuo i oznojio crveno-bijeli dres svoa kluba.

SLOGA-DRINA 1:1 (0::0)

Stadion Luke. Gledalaca oko 100. Sudija Dragan Žarić (Kotor VaroÅ”) , Pomoćnici Djermanović (Čelinac) i Dujaković (Prijedor). Žuti kartoni: Miljić, Blagojević, Fočić (Sloga), Krstić, Dukić (Drina). Crveni karton Milan Krstić (Drina) 56. minut.

SLOGA: Matović , Miljić ,(od 86. Hozić), Fočić , J. Lukić , Gavrić , (od 88. Andrić), B. Lukić , Blagojević , Pljevaljčić , Ilić, (od 66. Aličić), Radovanović , Ristić .

DRINA: Vićić , Majlović , Musić , Ćulum , Stjepanović , Kikić , Stupar Ā (od70. Malerović), Jokić , Kostić , (od 58. Dukić ), Dragutinović , (od 69. Marković), Krstić .

Ā 

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Sloga Drina
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača