XS
SM
MD
LG

23 : 26
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Preokret Borca u Visokom

19.04.2018 Administrator DC

Ā 

RukometaÅ”i Borca zaostajali su nakon prvih 30 minuta čak devet golova za visočkom Bosnom (17:8) u utakmici 21. kola Premijer lige BiH, ali su potom, zahvaljujući perfektno odigranom drugom poluvremenu, preokrenuli rezultat u svoju korist, dopustivÅ”i domaćem sastavu da do kraja meča postigne samo Å”est golova, i trijumfovali rezultatom 17:8.

Klub iz Gospodske ulice nastupio je u Viskom bez najiskusnijih pojedinaca Bojana LjubiÅ”ića i Dejana Unčanina, dok na teren nije istrčao ni Armin Marić zbog povrede iz meča sa Izviđačem. Činilo se nakon prvih 30 minuta da će domaći sastav iskoristiti odsustvo navedenog trojca i lako trijumfovati, međutim naÅ” tim je na krilima sjajne partije 18-godiÅ”njeg beka Marka Lukića preuzeo kontrolu nad igrom i rezultatom i zabilježio pobjedu.

Spomenuti Lukić postigao je 7 golova, jedan viÅ”e bio je djelo Vladana Đurđevića, dok su po četiri gola postigli Dean Å eÅ”ić i Haris Buljina.

Premijer liga BiH nastavlja se predstojećeg vikenda utakmicama 22. kola, a Borac će u subotu u dvorani Borik sa početkom u 20 časova dočekati Konjuh iz Živinica. Inače, pet kola prije kraja takmičenja, crveno-plavi su četvrtoplasirani sa 37 bodova.

(borac-sport, foto: RK Borac)

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Bosna Centrotrans Borac M:TEL
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača