XS
SM
MD
LG

8 : 4
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Puna mreža Brotnju

22.10.2017 Nedeljko Lubura

Klub malog fudbala Tango slavio je protiv Brotnja ubjedljivu pobjedu od 8:4 u utakmici 4. Kola Premijer futsal lige BiH. Rezultatski gledano Čitlučani su pregaženi, ali treba istaći da su imali desetak odličnih prilika, dok je Tango imao sjajne strijelce i fantastičnog golmana Adnana Delihasanovića.

Prvo poluvrijeme u potpunosti je pripalo domaćim igračima. Na otvaranju utakmice stekli su prednost od 2:0. Franjo Delić je već u 2. minutu nespretno reagovao i glavom matirao svog golmana. U 3. minutu Ognjen Erić je snažnim udarcem iz penala udvostručio prednost ''crvenih''.

Srđan MiloÅ”ević uÅ”ao je u igru u 7. minutu i nakon dvadesetak sekundi sjajnim udarcem odveo je Tango na 3:0. Ā 

Imao je Brotnjo nekoliko dobrih prilika, ali na golu Tanga istakao se golman Delihasanović. Novu radost domaćim donio je Ognjen Erić u 12. minutu, kada je gostujućeg golmana poslao u ''prazno'', a loptu smjestio u mrežu. Bio je ovo njegov četvrti gol sezone.

Odličnu akciju domaćih u 15. minutu golom je krunisao Dragan Bjelica, koji je ljetos pojačao redove Tanga.

Imao je Delihasanović nekoliko sjajnih intervencija u zavrsnici prvog poluvremena, ali je bio nemoćan u 17. minutu, kada je Vedran Marić zahvatio odbijenu loptu i sa pola metra pogodio za 5:1.

Treba dodati da su domaći već u 11. minutu imali pet akumulativnih prekrÅ”aja, Å”to ekipa iz Čitluka nije uspjela da iskoristi.

Brotnjo je silovito uÅ”ao u nastavak utakmice, pa je Delihasanović imao viÅ”e odličnih intervencija, a u 23. minutu prečka je bila njegov saveznik.Ā Ā Ā 

Kazna za promaÅ”aje stigla je u 27. minutu. Nikola Å arović izaÅ”ao je sam pred golmana Josipa Ivankovića, ali je nesebično uposlio Bjelicu, kome nije bilo teÅ”ko da pogodi za vođstvo Tanga od 6:1.

Domaći su opet nakon 10 minuta igre ispunili bonus od pet prekrÅ”aja, a najbolju priliku za goste imao je Marko Grgić u 30. minutu kada je iz idealne pozicije sa pet metara pogodio stativu. Minut kasnije Amer Hadžić iz kontranapada odvodi tango na nedostižnih 7:1.

Grgić se u 34. minutu iskupio za promaÅ”aj, te je uspio da savlada Delihasanovića. Na 7:3 smanjio je Delić u 35. minutu golom iz kaznenog udarca s 10 metara, nakon Å”estog prekrÅ”aja domaćih.

U posljednjoj minuti pala su joÅ” dva pogotka. Ivan Marković je smanjio na 7:4, a Hadžić postavio konačnih 8:4.

Tango se ovom pobjedom popeo na Ŕestu poziciju sa Ŕest osvojenih bodova, dok je Brotnjo dvije stepenice niže sa dva boda manje.

Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā  Ā Ā Ā Ā Ā  Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā 

KMF TANGOĀ Ā Ā Ā Ā Ā Ā  8 (5)

MNK BROTNJOĀ Ā Ā  4 (1)

Strijelci: 1:0 Delić (2, autogol), 2:0 Erić (3, penal), 3:0 MiloÅ”ević (7), 4:0 Erić (12) 5:0 Bjelica (15), 5:1 Marić (17), 6:1 Bjelica (27), 7:1 Hadžić (31), 7:2 Grgić (34), 7:3 Delić (35, 10 metara), 7:4 Marković (40), 8:4 Hadžić (40). Dvorana: OÅ  ''Aleksa Å antić'' Vojkovići. Gledalaca: 50. Sudije: Zoran Sofrenić (Bijeljina), Danijel Mijatović (Bijeljina), Nemanja Vujadin (Istočno Sarajevo). Akumulativni prekrÅ”aji: Tango (5+6), Brotnjo (5+4).

KMF TANGO: Delihasanović, Hadžić, Jokić, Ikonić, Erić, Å ehovac, Curović, Kuljanin, Å arović, Kenjić, Bjelica, Elez, MiloÅ”ević, Debelnogić. Trener: Mirko Čampara.

MNK BROTNJO: Ivanković, BoÅ”njak, Delić, Suton, Marić, Medić, Pantić, Dujmović, Odak, Grgić, Granić, Marković, Å utalo. Trener: Matej Čilić.Ā 

Tango - Brotnjo

Futsal Futsal Premijer liga BiH Tango Brotnjo
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača