XS
SM
MD
LG

67 : 81
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Drugi poraz Mladosti

22.10.2017 Tekst i foto: Slobodan Dakić

Ā KoÅ”arkaÅ”i mrkonjićke Mladosti poraženi su u drugom kolu Premjer lige BiH od Zinjnskog iz Mostara 81:67. Pobje da gostiju je zaslužena, jer su tokom cijelog meča imali prednost.Mladosti je to drugi poraz, a gostima druga pobje da u Å”ampionatu.

Gosti iz Mostaras bolje su otvorili meč i na samom početku stekli prednost od jedanest poena razlike.Domaćim koÅ”arkaÅ”ima u tom periodu igre niÅ”ta nije polazailo za rukom, a gosti su Å”utevima za tri poena reÅ”etali koÅ” Mlado sti.U drugoj četvrtini neÅ”to bolja igra domaćih koÅ”arakaÅ”a, koji taj period igre rjeÅ”avaju u svoju korist 22:19, ali su gosti na odmor otiÅ”li sa deset poena razlike.

U trećoj četvrtini koÅ”rakaÅ”i Mladosti u 27 minutu smanjiti vodststvo gostiju na jedan poen razlike(52:53).Međutim, gosti su uspijeli da agresivnom igrom i saĀ  trojke prelome razultat u svoju korist.

Trener Mladosti Goran Sladojević nije zadovoljan igrom svoje ekipe, koja je posebno loÅ”e igrala u prvom poluvremenu.

Ā  -LoÅ”e smo uÅ”li u meč i veće na početku načinili veliki minus.U prvom poluvremenu smo se propisno ispromaÅ”aivali, jer smo za tri poena Å”utirali jedanest jedan.U trećeoj četvrtini smo bili uhvatili priključek, ali su se gosti agresivnom igrom pod koÅ”em brzo vratili i na kraju stigli do zaslužene pobjede- rekao je Sladojević.

Ā  Na drugoj strani trener gostiju Hrvoje VukÅ”ić poresrećen zbog pobjede i dobr eigre svoje ekipe.

Ā -Odlično smo usÅ”li u utakmicu i na početku stekli solidnu prednpost.Mladost se polovinom treće četvrtine bila vrattila u utakmicu, jer su moj koÅ”arkaÅ”i bili prestali igrati dobru odbranu.Čim smo popravili igru pod obručem ponovo smo stekli prednost i zasluženo pobjedili- rekao je VukÅ”ić.

Ā U domaćem sastavu Mijović je pstigao 19, a kod gostiju Brumit 23Ā  poena.
Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā  Ā 

Ā 

Premijer liga Premijer liga Prvenstvo BiH Mladost Zrinjski
edisefer je podelio utakmicu
EnverBajrica je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača