XS
SM
MD
LG

0 : 3
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Krupa na pragu polufinala

24.11.2017 Gavro Vujanović

Fudbaleri Krupe ozbiljno su shvatili utakmicu u Prijedoru protiv lidera Prve lige Republike Srpske u četvrtfinalu Kupa BiH i zabeležili su ubedljivu pobedu (3:0) kojom su otvorili vrata istorijskog plasmana u polufinale i zimovanje u masovnijem takmičenju. RevanÅ” u Krupi na Vrbasu 29. novembra po svemu sudeći biće samo formalnost, a već posle jedanaest minuta igre Krupljani su imali vođstvo od 2:0 i kasnije je sve bilo mnogo lakÅ”e.

Trener Slobodan Starčević nije kalkulisao, na teren Gradskog stadiona u Prijedoru izveo je najjači sastav Å”to je pokazalo da ni u kom slučaju nije želeo da rizikuje. Krupa ima veliku Å”ansu da putem Kup takmičenja izbori i palsman na međunarodnu fudbalsku scenu Å”to bi bila nagrada za sve uloženo do sada, odnosno neverovatan entuzijazam koji je vidljiv u kanjonu Vrbasa.

-Ostvarili smo ubedljivu pobedu, jednom nogom smo u polufinalu, i drugom smo zakoračili ka velikom rezultatu. Videćemo rasplet u ostalim susretima, ko će proći u među četiri najbolja kluba u Kupu, ali bez obzira imamo određenu ulogu favorita i nosićemo je uspravno. Å to se utakmice u Prijedoru tiče na vreme smo postigli dva gola, otvorili protivnika, mogli smo da ostvarimo i ubedljiviji trijumf, ali i ovako je dobro. Zadovoljni smo Å”to ćemo u revanÅ”u na naÅ”em terenu imati olakÅ”an posao. Čestitam mojim igračima na prikazanoj igri – istakao je Å”ef stručnog Å”taba Krupe Slobodan Starčević.

Stefan Savić, Lazar Marjanović i Stefan Barić bili su strelci protiv “rudara”, Å”to pokazuje da Krupa ima raznovrstnost u napadu i veliki izbor igrača koji mogu da ugroze protivnički gol.

-Nas ove jeseni krasi dopadljiva i efikasna igra, možemo da budemo zadovoljni odnosom igrača prema obavezama na terenu i nadamo se da ćemo finiÅ” ove produžene polusezone odigrati u istom, visokom ritmu, kvalitetno i ubojito. Sada nas očekuje gostovanje u prvenstvu kod Čeli ka u Zenici gde imamo velike ambicije, želimo da ostvarimo joÅ” jedan trijumf i približimo se plasmanu u Ligu za prvaka. NaÅ”a lepa fudbalska priča traje i želimo da je nastavimo i na Bili nom polju, a posle toga sledi revanÅ” meč sa Rudar Prijedorom na domaćem terenu, pa domaći nstvo GOÅ K-u i na kraju gsotovanje u Doboju kod Kaknja. Nastojaćemo da ostvarimo Å”to bolji bodovni skor u prvenstvu – rekao je Slobodan Starčević.

Lazar Marjanović je u Kupu nastavio da pogađa mreže, bio je strelac i u osmini finala Kupa BiH protiv Borca na Gradskom stadionu.

-Dobro je da smo pobedili i sada u potpunosti možemo da se posvetimo prvenstvenim susreti ma. RevanÅ” protiv Prijedorčana biće samo formalnost, a u prvenstvu hoćemo da zadržimo petu poziciju, a ako nam se ukaže prilika da skočimo i koji stepenik viÅ”e. Verujem da ćemo i u Zenici biti na visini zadatka – optimističan je Lazar Marjanović.

                                                                                                                                       S. Basara

Kup Republike Srpske

Fudbaleri Krupe ozbiljno su shvatili takmičenje i u kupu Republike Srpske, izborili su plasman u polufinale u kojem će joÅ” igrati premijerligaÅ” i branilac trofeja bijeljinski Radnik, te drugoligaÅ”i Alfa Modriča i trebinjski Leotar, nekadaÅ”nji Å”ampioni Premijer lige BiH.

-Želimo da se maksimalno posvetimo i Kupu Republike Srpske, hoćemo pobednički pehar koji nam nedostaje u trofejnoj sali tako da ćemo do kraja maksimalno ozbiljno i odgovorno igrati i ovo takmičenje koje za nas ima veliko značenje. Pre tri godine smo igrali u finalu, ali je tada od nas bio upravo Rudar Prijedor – istakao je Slobodan Starčević.

Ostalo BiH Ostalo BiH Kup BiH Rudar Prijedor Krupa
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača