XS
SM
MD
LG

4 : 1
Poluvreme
1 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Gol
Žižak poravnava rezultat
31'
Gol
Golom Ercega gosti vode u Prnjavoru
Poluvreme
Gol
Ljubić golom Vasića došao u vođstvo
Gol
Žižak donosi tri boda Ljubiću
Gol
Segić 89 minut
Utakmica završena
Izveštaj utakmice

Blickrig Ljubića u finišu susreta

13.04.2019 Z. Ančić

Zanimljivu utakmicu u okviru 22. kola Druge lige RS grupa Zapad danas su u Prnjavoru odigrali Ljubić i Laktaši, a domaći su slavili 4:1. 

Premda su domaći krenuli silovito, a u 5. minuti pogodili i stativu, prvi do pogotka dolaze gosti. Igrao se 18. minut kada Erceg postiže odličan pogodak sa 25 metara. Vođstvo gostiju nije poljuljalo Ljubić koji je nastavio svoju igru, a do poravnanja Prnjavorčani dolaze u 31. minuti golom Aleksandra Žiška. Bio je to i rezultat prvih 45 minuta. 

I u nastavku susreta Ljubić je diktirao tempo, dok su se gosti fokusirali na brze kontre. Otpor čvrstih gostiju Ljubić je slomio u finišu susreta kada je u razmaku od 6 minuta postigao tri pogotka. Blickrig domaćih započeo je rezervista Vasić koji u 82. minuti dovodi Ljubić u vođstvo od 2:1. Dva minuta kasnije nakon kornera i gužve u kaznenom prostoru gostiju, Boris Žižak povisuje na 3:1. Tačku na ovaj susret stavio je Segić u 88. minuti evrogolom iz slobodnog udarca, postavivši konačnih 4:1. 

Ovim trijumfom Ljubić je vezao treću uzastopnu pobjedu, dok su Laktaši produbili rezultatsku krizu trećim vezanim porazom. 

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Ljubić Laktaši
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača