XS
SM
MD
LG

16.03.2019 16:00
Huddersfield Town Huddersfield
4 : 3
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

PL: 14 golova na tri utakmice

16.03.2019 Đ. MaleÅ”ević

Fudbaleri Vest Hema savladali su nakon preokreta Hadersfild sa 4-3. Vest Hem je golom Nobla iz penala rano doÅ”ao u vodstvo. Međutim, gosti golovima Baukne i Granta prave preokret. Gosti su uspjeli doći i do 3-1 u nastavku a strijelac je opet bio Grant. Ipak, Vest Hem je napravio veliki preokret. Prvo je pogodio Ogbona za 3-2 a zatim je Čičarito dao dva gola za veliki preokret svog tima.

Bormut i Njukasl su odigrali takođe sjajan meč koji je zavrÅ”en rezultatom 2-2. Njukasl je doÅ”ao do vodstva u zavrÅ”nici prvog poluvremena kada je gol dao sjajni Rondon. Međutim, u nastavku su domaći doÅ”li do preokreta pogocima Kinga. Ipak, Njukasl je u zavrÅ”nici doÅ”ao do boda a gol je postigao Met Riči.

Bilo je zanimljivo i u Barnliju gdje je Lester slavio sa 2-1. Meč je počeo dobro za domaće jer je Megvajer dobio crveni i imali su igrača viÅ”e. Međutim, gosti su bili ti koji su poveli preko Medisona. Do kraja prvog poluvremena domaći su izjednačili preko Meknila. U nastavku smo vidjeli jedan gol a gol za tri boda svog tima dao je kapiten Ves Morgan.

Foto: Twitter

Međunarodni fudbal Međunarodni fudbal Engleska: Premier League West Ham United Huddersfield Town
Mici22 je podelio utakmicu
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača