XS
SM
MD
LG

7 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Hercegovački derbi Nevesinju

19.11.2018 Administrator DC

U okviru 3. kola Prve lige RS, a ujedno i u "hercegovačkom derbiju", KMF Nevesinje bio jeĀ Ā domaćini ekipi KMF Ljubinje, a meč je zavrÅ”en ubjedljivom pobjedom domaćeĀ ekipe rezultatom 7:1.

U utakmicu su NevesinjciĀ Ā uÅ”li bez kapitena Prodanovića, Lakete i KaÅ”ikovića, a zbog povrede nije nastupao ni iskusni Pudar, dok se u redove nakon dužeg vremena vratio Bratić, koji se upisao i u strijelce.

Iako je rezultat ubjedljiv, uz dosta muke suĀ upisabaĀ Ā nova tri boda. Gosti su pružili jako dobar otpor, posebno u prvom dijelu meča koji je zavrÅ”en rezultatom 2:1. Strijelci za NevesinjeĀ Ā bili suĀ Srdjan DraskovicĀ iĀ Milos Bratic, dok je nespretnom reakcijom Ā MiloÅ” Bulajić igrač domaćina donio jedinu radost gostima u ovom susretu.

U drugom poluvremenu neÅ”to bolja igra domaćeĀ ekipe koja je na kraju krunisana ubjedljivom pobjedom 7:1. U strijelce su se u nastavku upisali joÅ” jednom DraÅ”ković, te dva puta iĀ Ante Millicevic, i po jednomĀ Miljan GutićĀ iĀ MiloÅ” Bulajić.

JoÅ” uvijek nisu NevesinjciĀ Ā stigli do željene igre, ali kako kažu "pobjedi se u zube ne gleda", pa se već sada okrećuĀ Ā Ā narednom duelu i gostovanju kodĀ Kmf Brcko Zdravlje BrckoĀ koji je na programu narednog vikenda.

Ā 

Ā 

Futsal Futsal Prva liga RS Nevesinje Ljubinje