XS
SM
MD
LG

1 : 1
Poluvreme
0 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

Kiks Lokomotive u Gredicama

14.10.2019 Janko Simičević

Prvoplasirana ekipa 4. lige Posavina grupa Zapad, ekipa Lokomotive iz Brčkog ove nedjelje gostovala je uvijek neugodnoj ekipi Gredica. 
Prvo poluvrijeme gledala se utakmica kakvu smo svi i očekivali. Tvrdo na sredini terena, ali bez konkretnih prilika na obje strane, tako da se na pauzu otišlo sa najnepopularnijim rezultatom 0-0.

Meč prepun tenzija i grubih prekršaja nastavljen je i u drugom poluvremenu, a jedan od takvih bio je dovoljan ,mora se napomenuti sjajnom arbitru Vićiću da u 65. minutu dosudi kazneni udarac za Lokose.

 

Jokanović preuzima odgovornost, ali šutira traljavo i golman domaćih Simić mu hvata "živu" loptu. Odbranjen penal dao je krila domaćim igračima i krenuli su po sve ili ništa, a to se isplatilo u 76 minutu. Ponovo na sceni odlični Vićić i opravdan penal za Gredice. Gnjatić uzima loptu i pokazuje kolegi sa druge strane kako se izvodi penal, Gredice vode 1:0.

Kako je utakmica odmicala napadi Lokosa su bili sve jači, ali i tenzije su bile sve veće. Sve je eskaliralo u 84 minutu kada nervozni Kikić, iz redova gostiju vrijeđa glavnog sudiju, a ovaj mu u znak "zahvalnosti"  pokazuje direktan crveni karton.

Do kraja je ostalo 5 minuta, izmjena u redovima Lokomotive, u igru ulazi Damjanović, a u 90 minutu pokazuje da je to bio bingo. Damjanović šutira, Simić loše reaguje i rezultat je konačnih Gredice - Lokomotiva 1:1.

Područne lige Područne lige Područna liga RS - Posavina, grupa Zapad Gredice Lokomotiva
abcd je ocenio igrača
abcd je ocenio igrača
abcd je ocenio igrača
Jevticc je ocenio igrača
campino je ocenio igrača