XS
SM
MD
LG

Crvena zvezda Beograd
05.11.2020 21:00
Gent Gent
2 : 1
Poluvreme
1 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Kataijev gol iz slobodnog udarca i fantastična odbrana Borjana, donijeli Zvezdi novu pobjedu u Evropi

05.11.2020 Đ. MaleÅ”ević

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su drugu uzastopnu pobjedu u Ligi Evrope. Zvezda je u trećem kolu grupe L, savladala u Beogradu Gent sa 2-1.

Zvezda je dobro otvorila utakmicu. Od starta su izaÅ”li u presing i pritiskali su rivale. Bolju igru krnusiali su vodstvom u 12. minuti a strijelac je bio Geilor Kanga. Nastavila je Zvezda sa sjajnom igrom a u 22. minuti sjajnu priliku nije iskoristio Ivanić. U 30. minuti gosti su doÅ”li do izjednačenja.Ā 

Ofoje je Å”utirao a lopta se od Bena i Degeneka odbila u gol. U 37. minuti, Borjan je odbrani udarac Jaremčuka. U zavrÅ”nici prvog poluvremena i jedni i drugi su imali velike prilike. Prvo je Botaka propustio Å”ansu nakon greÅ”ke Milunovića a onda je Katai pogodio prečku.

Zvezda je bolje otvorila nastavak te je zaprijetila preko Ivanića. U 59. minuti, Aleksandar Katai pogodio je sjajno iz slobodnog udarca za vodstvo Zvezde. U 64. minuti, Gobeljić je ima zicer ali sa par metara na prazan gol nije postigao gol nego je pogodio stativu. Potom su gosti preuzeli inicijativu.Ā 

Prijetili su Jaremčuk, Ofoje i DorŔ ali je Borjan bio na visini zadatka. U sudijskoj nadoknadi Jaremčuk je imao sjajan pokuŔaj ali je Borjan fantastičnom odbranom donio pobjedu Zvezdi.

U drugom susretu grupe, Hofenhajm je sa 5-0 savladao Liberec. Hofenhajm je sada prvi sa devet bodova, Zvezda ima Ŕest, Liberec tri a Gent nula.

Zvezda u narednom kolu gostuje Gentu 26. novembra.

Međunarodni fudbal Međunarodni fudbal UEFA Europa League - Group L Crvena zvezda Gent
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača
AdiKenovic je ocenio igrača