XS
SM
MD
LG

6 : 3
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Glasinac savladao lidera prvenstva

22.02.2021 M.Muharemović

FC "Glasinac"

Futsaleri ā€žGlasincaā€œ pobijedili su u sklopu 12. kola Prve lige Republike Srpske ā€“ grupa Istok lidera na prvenstvenoj tabeli, ekipu Kluba malog fudbala ā€žLeotarā€œ iz Trebinja, rezultatom 6:3 i sa nova tri boda Sokočani su ostali u trci za plasman u plej-of zavrÅ”nicu Å”ampionata.

Trener FC ā€žGlasinacā€œ Predrag Dobrilović ističe da je meč protiv Leotara bio težak ali da je zadovoljan nastupom svojih igrača i ostvarenim rezultatom.

ā€žEkipa Leotara pred ovaj susret važila je za blagog favorita ali mi smo, joÅ” jednom, pokazali karakter i da nas ovakve utakmice posebno motiviÅ”u. Usljed važnosti meča, skratili smo roster i minutažu pojedinim igračima i rezultat nije izostao. Do kraja prvenstva imamo joÅ” dva susreta protiv gradskih rivala. Sljedećeg vikenda igramo protiv KMF ā€žJahorinaā€œ na Palama, a zatim nam dolazi sastav Tanga iz Istočnog Sarajeva. Cilj nam je da osvojimo maksimalnih Å”est bodova u pomenutim utakmicamaā€œ rekao je Dobrilović.

Gosti iz Trebinja najavili su žalbu Fudbalskom savezu Republike Srpske protiv službenih lica na utakmici Ā i smatraju da su nezaslužemo poraženi.

ā€žMi smo obezbijedili prvo mjesto prije ovog meča i danas smo pružili priliku igračima koji nisu imali značajniju minutažu tokom sezone. Poraženi smo zbog nekih materijalnih pravila i podnijećemo žalbu kako bi skrenuli pažnju da se takve stvari ne ponavljaju na prvoligaÅ”kim terenima. Nama rezultat nije bitan nego odnos sudija i delegataā€œ kazao je nezadovoljan trener Leotara Mitar Vukanović.

Glasinac su do pobjede predvodili Stefan Milinković i Bojan Lukić sa po dva pogotka, a u strijelce su se upisali joÅ” RadoÅ” Čolić i golman MiloÅ” Pajević. Za Leotar je dva puta pogađao Savo Andrić i jednom Vidomir Milojević.

FC GLASINAC Sokolac: MiloÅ” Pajević, Marko Mirjanić, Darko GaÅ”ević, RadoÅ” Čolić, Bojan Lukić, Stefan Milinković, Stefan Arbinja, Dejan Debelnogić, Nikola Rajić, Aleksandar Skoko, Nenad Đerić Ā Trener: Predrag Dobrilović

KMF LEOTAR Trebinje: Irinej Đurić, Savo Andrić, Vidomir Milojević, Miljan Vico, Vidomir Ninković, David Čolović, Lazar Zečević, Goran Miladinović, Srđan Sulaver Ā Ā Trener: Mitar Vukanović

Futsal Futsal Prva liga FS RS - Istok Glasinac Leotar
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača
gorannnn je ocenio igrača