XS
SM
MD
LG

Sloga (GV/U) Gornji Vakuf-Uskoplje
23.10.2021 18:00
29 : 30
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

IzgubiÅ” na mostu, dobijeÅ” na ćupriji

27.10.2021 Administrator DC

Đorđe Ratković

Ono što su rukometaši Leotara izgubili na mostu, u utakmici sa ekipom Borca u Trebinju, dobili su na ćupriji, u Gornjem vakufu protiv ekipe Sloge.

 

I sve je bilo identično, i rezultat i okolnosti samo je strijelac odlučujućeg gola bio drugi. Utakmicu je riješio Leotarov pivot i omladinski reprezentativac Srbije Đorđe Ratković, piše hercegsport.com

„Da, bilo je veoma teško. Sigurno da nije bilo lako igrati pred domaćom publikom i vatrenim navijačima Sloge. Mi smo u  utakmicu ušli sa  popriličnom dozom umora od prethodno odigrane utakmice sa Borcem. Na gostovanje u Gornji vakuf smo otišli riješeni da i na ovoj utakmicu pružimo svoj maksimum. Nakon neizvjesne i teške utakmice izašli smo kao pobjednici i time opravdali povjerenje stručnog štaba i uprave našeg kluba. Ponovio se sličan, gotovo isti scenario kao i na meču  ovdje sa Borcem i u Vakufu sa Slogom kada se sve rješavalo u poslednjim sekundama. Jedino, sada je sve otišlo u našu korist. U subotu nas očekuje nova teška utakmica kada nam u goste dolazi VogošÄ‡a.Ovim putem pozivam sve ljubitelje rukometa da prisustvuju i pruže nam podršku, jer nam to mnogo znači“, kaže za hercegsport Đorđe Ratković.

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Sloga (GV/U) Leotar
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača