XS
SM
MD
LG

0 : 3
Poluvreme
0 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Tekstualni prenos utakmice
Postava
Nemanja Smiljanić(G) , Husejin Zukanović , Nikola Vajukić , Vedran Nježić , Goran Burazor , Igor Nježić (K), Aleksandro Jaćimović , Radan Zelenac , Predrag Pralica , Goran Zelenac , Srđan Maletić , DOMAĆI TIM - REZERVE Branko Grahovac(G) , Boro Vujinović , Luka Grgec , Nikola Malbašić , Andrej Cvijetić , Dragan Vajukić ,
Postava
David Stjepanović(G) , Nikola Zec , Aleksandar Gavrić , Dragan Domuzin , Duško Mitrić (K), Ognjen Soldat , Pero Vučković , Stefan Savić , Dušan Komljenović , Vlado Koprivica , Slavko Anđelić , GOSTUJUĆI TIM - REZERVE Njegoš Zeljković(G) , Miloš Simetić , Vasilija Pucar , Srđan Eskić , Srđan Đukanović , Marko Nikić , Vladan Todorović ,
Gol
Izveštaj utakmice

Sloga gostoprimljiva, bodovi gostima

14.05.2022 Tekst i foto: Slobodan Dakić

MRKONjIĆ GRAD - Fudbaleri mrkonjićke Slobode u 27. kolu Druge lige -grupa „Zapad“ u Srpcu savladali su Slogu 3:0.

 

Pobjeda Mrkonjićana je zasluženo, jer su odigrali solidan meč i do tri nova boda stigli, reklo bi se rutinski.

Domaći fudbaleri pokušavali su gostima da pariraju. Imali su i stopostotnu šansu preko Vedrana Nježića, ali je štoper Slobode Nikola Zec lotu izbacio sa gol linije.

 Gosti iz Mrkonjić Grada bolje su otvorili meč i već u četvrtom minutu golom Dragana Domuzina poveli sa 1:0.

Sloboda je do drugog gola stigla minut prije kraje prvog poluvremena, a strijelac je bio štoper Nikoa Zec. To je bio i rezultat prvog poluvremena.

Gosti su sa  ofanzivnom igrom nastavili i u drugom poluvremenu i u 71. minutu postigli treći gol. Strijelac je bio Srđan Eskić, koji je u 35 minutu zamijenio mladog Aleksandra Gavrića.

Ispostavilo se da je to i bio konačan rezultat utakmice:Sloga - Sloboda 0:3.

Šef stručnog štaba Slobode Darko Maletić, za meč u Srpcu nije mogao da računa na Sinišu Maksimovića, koji je imao tri žuta kartona i na Sinišu Lazendića, koji ima problema zbog povrede.

Nakon vodstva od 3:0 Maletić, je u igru ubacio mlade fudbalere,Vasilija Pucvara i Vladana Todorovića. Rođeni su 2005. godine.

 Darako Maletić je zadovoljan je igrom i pobjedom svoje keipe.

 -Zaslužen naša pobijeda. Na terenu smo dominirali tokom cijelog meča i imali šansu da postignemo još koji pogodak. Dobra okolnost za nas je bila što smo baš na vrijeme postigli gol i onda je bilo sve lekeše. To nam je dalo mirnoću, da po odličnom terenu uspostavilo našu igru, što je rezultiralo sa još dva gola. U drugoj polovini drugom poluvremena iskoristili smo povoljan rezultat, pa samo u igru uveli trojicu naših momaka koji su rođeni 2005. godine, a koji predstavljaju budućnost našeg kluba. Čestitam mojim momcima i domaćinu na fer i korektnoj utakmici. Idemo dalje, okrećemo se novom meču sa Brdom na „Lukama“ i nadamo novoj pobjedi - kaže Maletić.

   Zanimljivo je da Sloboda i Sloga gaje izuzetne sportske odnose, što pokazuje i ovaj meč koji je bio izuzetno fer i korektna, a Srpčani pravi domaćini. Uzvratili sugostoprimstvo, koje su imali u Mrkonjić Grada u u jesenjem dijelu šampionata. Tada je uprava Sloge poklonila monografiju kluba Mrkonjianima.

Druge lige Druge lige Druga liga RS – Zapad Sloga (S) Sloboda
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača