XS
SM
MD
LG

9 : 5
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Glasinac na krilima Arbinje savladao Leotar

26.02.2022 M.Muharemović

Futsaleri Glasinca savladali su na svom parketu u Sokocu Klub malog fudbala ā€žLeotarā€œ iz Trebinja rezultatom 9:5 i na taj način prekinuli negativan niz od četiri uzastopna poraza u Prvoj ligi Republike Srpske.

Junak domaćih i igrač koji je obilježio utakmicu sa pet golova i tri asistencije je Stefan Arbinja. Do pomenutog učinka Arbinja stiže u drugom poluvremenu kad igrači Glasinca uspijevaju postići osam pogodaka i preokrenuti zaostatak sa poluvremena od 4:1.

ā€žVeoma teÅ”ka utakmica pogotovo jer smo bili u seriji loÅ”ih rezultata u prethodnom periodu. Konačno smo uspjeli ostvariti toliko željenu pobjedu koja će nam podići samopouzdanje za susrete koji nas očekuju u nastavku. Ekipa smo koja kroz timsku igru uvijek istakne nekog pojedinca Å”to je večeras bio slučaj sa mnom. Zasluge za moj učinak sigurno imaju svi saigrači i čestitao bih im na prikazanoj borbenosti tokom cijelog mečaā€œ rekao je Arbinja.

Glasinac

Trener Leotara Mitar Vukanović kazao je da je pad u igri njegove ekipe u drugom poluvremenu neshvatljiv nakon odličnog prvog dijela i prednosti od 4:1.

ā€žPrimiti osam golova za poluvrijeme stvar je koja nam se nikad nije desila. Mislim da razlog poraza leži u nama, a ne u protivniku koji je viÅ”e želio pobjedu. Nismo se dovoljno trudili i samim tim nismo zaslužili trijumf večeras. Ključni momenat bio je dosuđeni penal za ekipu Glasinca kojoj čestitam na pobjediā€œ dodao je Vukanović.

FC ā€žGlasinacā€œ: Pajević (K), Mirjanić, Čolić, Debelnogić, Milinković, Đerić, Rajić, Arbinja, Skoko, MinićĀ  Ā Trener: P. Dobrilović

KMF ā€žLeotarā€œ: Miladinović, Andrić, Ninković, Čečur, Zečević, Vico (K), KosjerinaĀ  Ā Trener: M. Vukanović

Futsal Futsal Prva liga RS Glasinac Leotar